![]() |
Estağfirullah asıl ben özür diliyorum. Foruma herzaman erişemeye biliyorum oyüzden böyle bir yola başvurdum. Size zahmet ilk sayfadaki bilgileri değiştirebilir misiniz. Oraya bakıp yanılgıya düşmesin millet. Hatta dokuz Eylül ilitamı ben yarın sabah baştan yazıp size pm ile de gönderebilirim |
Verdiğiniz bilgilerde artık sıkıntı yok. Ekleyeceğiniz bilgileri buradan paylaşabilirsiniz. Bilgilerinizden herkes faydalanacaktır. Teşekkür ederiz. Ayrıca ilk soruda benden gelsin :) İzmir ilitamı İzmir'de yaşayanlarda tercih yapmasınlar mı , öyle ise nedenini ayrıntılı anlatır mısınız... |
yok tabiki izmir de ve yakınlarında olanların başka yerleri tercih edip macera aramaları anlamsız olur. sırf gidiş geliş uçaktı yemekti falan filan okul harcından pahalıya mal oluyor bana. zaten dokuz eylül ilitamda okuyanların büyük çoğunluğu izmir ve yakın şehirlerden gelenlerden oluşuyor. şunu tekrar etmekte fayda var. Kolay ilitam yok. Hepsinde de çalışmak gerekiyor. Sadece kuranı kerim ezberlerinde falan erzurum un biraz daha esnek davrandığını duydum okadar. diğerleri hemen hemen aynı. istanbul ve sakarya nın biraz daha zorladığını biliyorum. ödev falan veriyorlar. çalışanlar için bitirmek zor hale geliyor. |
izmir dokuz eylül üniversitesi dönemlik harç bedeli 663.5 tl 2016 için. dokuz eylül ilahiyat fakültesine ulaşım çok kolay. havalimanından gelecekseniz izban hafif raylı sistem var. aliağa yönünde binip hilal durağında izmir metrosuna ücretsiz aktarma yaparsanız, oradan da fahreddin altay yönüne bindiğinizde göztepe durağında inerseniz iki dakika içerisinde fakültede olursunuz. dışarıdan gelenler için konaklama imkanı arka taraftaki diyanetin kuran kursunda mevcut. izmir kart almakta fayda var. yoksa aktarmalarda bidaha bilet almak zorunda kalırsınız masraflı olur |
Alıntı:
|
Çalışmaya vaktiniz varsa en güzeli diyebilirim. İstanbuldaysanız sıkıntı yok ama dışarıdan gidecekseniz sınav tarihleri devamlı değişiyor. Bir de kuran sınavını bir günde yapmıyorlar. 3 güne yayıyorlar. Yani cuma günü veya pazartesi de girme şansınız var. Dışarıdan geldiğinizi söyleyince müsamaha gösteriyorlar. Ödev veriyorlar. Meal sorduklarında bilmeseniz geçemiyorsunuz |
Alıntı:
- Ancak bir işte çalışıyorsak zor mu olur diyorsunuz..? - Ayrıca en güzeli derken ne gibi avantajları vardır ki? |
Daha sınav sonuçları açıklanmadı. Bu gidişle ilitama yerleşenler vizelere kadar çalışma fırsatı bulamayacak. Kazanır kazanmaz peşinden ara sınava girilir herhalde. |
Açıklansa tercih ve yerleştirme Sonuçları hemen olur ama neyi bekliyorlar ben de anlamadım |
En ğeç bir ay içinde sonuçlar açıklanır diye bi ibare var ve yarın bir ay oluyor inşallah açıklanır 26 eylülde dersler başlıyor bazı okullarda çok gecikti maalesef :( |
SAAT: 21:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.