![]() |
Alıntı:
bence nottan çok sonuçta aldığın verime bak c*c*c*c*c*c*c* |
Rumeysa aydın, Songül abla dediğin doğru dedi Yani cevabıma ekleme yapmadı |
ÇOK TŞK EDERİM |
Göknur editörüm,aof diploma notu 2.00 olan, dgs puanina kac puan etki eder .size sorayim istedim. |
Birde; 1.donem= 3.355 2.donem= 2.850 3.donem=2.880 Donelik not ortalaması bu şekilde olan birinin diploma puani ne olur dersiniz..puan robotlarina hic bakmadım.yorumunuzi bekliyoruz:) |
Alıntı:
ÖBP ( Önlisans Başarı Puanı ) genel olarak MYO daki not ortalamanıza göre hesaplanıyor. Hesaplama yapılırken şu veriler kullanılıyor. Mezuniyet ortalamanız eğer 4 lük sistemde ise 4 üzerinden olan notunuzu 25 ile daha sonrada 0.8 ile çarpmanız gerekiyor. Bunu örneklendirecek olursak mezuniyet not ortalamanız 4 üzerinden 3.2 olsun 3.2 x 25 x 0.8= 64 gelecektir. 2.00 puanı hesaplıyalım 2,00*5*0,8= 40 puan eklenecek |
Alıntı:
bu konuda tam yardımcı olamadım kusura bakmayın |
Selamun aleyküm İstanbul ilitamı mı Ankara ilitamı mı tercih etmeliyim kararsızım yardımcı olacak var mı? |
Aleykum selam..hosgeldiniz...Kararsız kaldiğinız yerlerede yerlesim olarak size uzaklıgı, yakinligı bunları hesaba katabilirsiniz. Tercihte her ikisinide yazabilirsiniz. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Kararsız kaldigıniz noktalar nereler biraz açabilirmisiniz..Elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 03:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.