![]() |
nazlı sakaryada nasıl bilmiyorum ama bizde dersleri canlı ve arşivden izlediğimiz sisteme giriş yeri farklı notlarımızın olduğu obs sivas yeri ayrı sayfaydı biz ders seçimi ve onayı ordan yapıyorduk |
sakaryada ders seçimi yok zaten 6 dersin hepsi otomatik sayfada tanmlı yani benimki öyle sanırım biz ilk başlayanların bu şekilde lakin üstten tekrar fazla ders almak istiyorsanız sanırım öğrenci işleriyle görüüşmek gerekir... diye acizane düşüncem..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
kitaptan özetlerden slaytlardan ve akşamlarıda geçmiş canlı dersleri izleyerek çalışmaya başladım ama çok çoookk gerideyim inş yetiştiririz...Allah yar ve yardımcımız olsun inş |
Arkadaşlar,ilitamla ilgili,sohbetimize istişare bölümünden devam edersek iyi olacak...ilitamlar hakkında verdiğimiz bilgiler mesajlar arasında kalmasın..her türlü istişareyi sohbeti buradan devam ettirebiliriz..vizeler yaklaştı.Kolaylıklar diliyorum hepinize.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ATAUZEM bu sene vizeleri erzurumda yapacağı gibi bi dedikodu vardı.acaba gerçekleşti mi .bilgisi olan var mi. |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAAT: 03:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.