![]() |
Alıntı:
|
ilitamlar hakkında genel bilgiler İSTANBUL İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER *Dersler uzaktan egitim sadece final sınavında okulda olunması gerekiyor. *Yüzyüze egitim zorunlu değil. * Vizeler yüzyüze universitede yapılmaktadır *Kur'an-ı kerim vize test üsulü finalde mülakat şeklinde oluyor.Ezberde 30. cüz mealle birlikte isteniyor. * Dönem harcı 763,5 tl dir. * Ödev hazırlama yoktur. *vizenin %40,final%60 ortalamanız belirlenmektedir. İlitam Programında mutlak sistem değil bağıl (çan) sistem uygulanmaktadır.Geçme notu 50 'dir. * Ders materyalleri pdf olarak sunuluyor.Kitap verilmiyor çıktı alıyorsunuz. *1.donem: Yasin tebareke ,amenerrasulu ,levenzelna, fezkuruni,duhadan asagisi 2.donem Fussilet suresi 30-36, Fetih Suresi, Rahman Suresi, Buruc Leyl arasi 3.donem a. Rûm 20-24 . ayetler (ومن ايتاه أن خلقكم من تراب ) b. Ahzâb, 21-26 (لقد كان لكم في رسول الله اسوة حسنة ) c. Âl-i İmrân, 16-20. ayetler (الذين يقولون ربنا إننا آمنا فاغفر لينا) Hucurat Suresi İnşikâk-Nebe Sureleri Arası 4.donem: Ezberlerin genel tekrari (Bunlara ek olarak her donem kultur ayeti kapsaminda ezberler de var bide abdest dualari vs) *4.sınıf ders sayısı 2016-2017 eğitim döneminde 7 den 10 a yükseltilmiştir *Örgün düsünenlere bazı derslerden muafiyet için,sene başında muafiyet sınavı yapılmaktadır.sınavı geçenler hazırlık okumadan 2 yıl da bitiriyorlar...diğer derslerden muafiyet için dilekće vermeniz gerekiyor.. |
İstanbul ilitam için en güncel bilgilerdir... |
10 ders mi ? Yemeyelim içmeyelim ders çalışalım yani bu mudur ey İstanbul University !!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
istanbul üniversitesine dair bütün endişelerimiz bitti galiba '))))hazırız yanievet000 |
ders Üyemizden Alıntı Alıntı:
|
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz okulumuza :) |
@ders [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ders kitaplarının pdf hali, slaytlar, canlı derslerin arşivi, haftalık canlı ders programına ulaşabilirsiniz. |
SAAT: 17:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.