![]() |
1 .sayfada ki link hata veriyor :( |
Ilk link hata veriyor Ama derslerin olduğu mesajda birine tıkladım iniyor |
Mehmet okuyan hocamı giriyor İstanbul ilitam da derslere? |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Kayıt tarihleri hakkında duyuru [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden yapılacaktır. İstenen evraklar ve kayıt tarihleri bir iki gün içerisinde açıklanır. Kayıt tarihleri açıklandıktan sonra aksis üzerinden online kaydınızı gerçekleştirip harç ücretinizi yatıracaksınız. Harcınızı yatırdıktan sonra istenen evraklar ile birlikte fakülteye gelip kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt için gelemeyen öğrenciler noterden onaylı vekalet ile başka birine kesin kaydını yaptırabilir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kayit için gerekli evraklar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cumhuriyet ilitamda okuyorum İstanbul İlitama geçiş için iki şarttan biri yeterliymis 80 üstü ortalama ya da DGS puanının yeterli olması benim ortalamam 80 üstü acaba İstanbul ilitama gecsem mi diyedusunuyorum İstanbul ilitamin genel özelliklerini avantaj ve dezavantajlarini paylaşabilir misiniz ? |
SAAT: 09:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.