![]() |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü inşallah mihrinaz biz çok ders ve bir anda artan harç ücretine care bulamadık bari inuzemliler bu durumu çözsün bugün onlara yarın bize sadece ben dememek lazım |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü bu arada çok özledim seni c*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
Alıntı:
|
Menna hocam ve diğer merak eden arkadaşlarım daha önce de cok bilgi verdim ama merak ettiğiniz varsa sorun cevapliyayim |
Verayy nickli Şengül 2 dersini bu dönem verince mezun olacak inşallah |
Alıntı:
|
cuzem okuyan arkadaşlar cuzem de ders muafiyeti mümkün mü? bilgisi olan varsa ve aydınlatabilirse sevinirim. |
Ders muafiyeti yok hocam |
Bu sene başka gelişme oldu mu bilmiyorum ama harc ücreti 763.5 tl Klasik sınavlar hala devam ediyor Hukukçu klasik yaparsa geçme ihtimali yüz kiside 10 kişiyi bile geçmez Ilk sene ezberleri yasin elemteradan aşağısı subhaneke ettehiyyatu salli barik rabbena kunut duaları vedduhadan aşağısı Son sene 30. Cuz tamamlandi Tebareke fetih hucurat saf cuma rahman |
hocam cumhuriyet ilitamın derslerini, ders içeriklerini vb. hakkında detaylı bilgi edinebileceğimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi dışında resmi bir sitesi var mı? ilgili siteden detaylı bilgiye ulaşamadım. |
SAAT: 07:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.