![]() |
CUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü selamun aleykum arkadaşlar..cumhuriyet ünv ilitam okuyanlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa memnun oluruz :):) |
Cevap: Cumhuriyet Ünv.İlitam Öğrencileri Ders çalışma bölümü huzeyfe bu konunun başlığını bu sene 3. sınıfa başlıyacaklar için grup oluşturabilmek için değiştirebilir misin mesela 2014 yılı cuzem 3. sınıf öğrencileri de olabilir ama hem bizim için hem de arama motorundan buraya yönlendirilebilecek başlık olsa çok iyi olur yaparsan çok müteşekkir olurum |
Cevap: Cumhuriyet Ünv.İlitam Öğrencileri Ders çalışma bölümü Alıntı:
sene eklemedim abla seneye yeni katılan arkadaşlar olursa faydalansınlar diye sene eklemiyorum ama başlığı cuzem 3.sınıf ders çalışma bölüm olarak ayarladım |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü teşekkürler arkadaşım eline sağlık ben ön kayıt yaptırdım 1 eylül ile 5eylül arası kesin kaydınızı yaptırın diyor anlayamadım başka ön kayıt yaptıran varmı ben haftaya gitmeyi düşünüyordum birde muafiyet sınavı diyor ben hayır dedim tarihi ters geldi 23 eylülmüş o derside alacakmıyız arkadaşlar sizler ne yaptınız |
Cevap: Cumhuriyet Ünv.İlitam Öğrencileri Ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray cuzem'in duyurusunda kayıt 8-12 eylül arası [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
bizim her dersi de daha iyi öğrenmeye ihtiyacımız var |
rabbim kolaylaştırsın |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arapçam lisedeyken çok iyiydi uzun süre geçince üzerinden aöf de zorlandım ilitam da ne yaparım bilmem |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü biz de bugün sivasa gittik kaydımı yaptırdık sivası dolaştık paşabahçe piknik alanına gittik güzeldi ama yorucuydu çok heyecanlandım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zor ve yorucu maraton asıl şimdi başlıyor doğal olarak zor mu olur ders çalışsam da hocalar zorlar mı aklımda bissürü soru var ama allahın izniyle anne babamın duasıyla elimden gelen gayreti göstereceğim herkese kolaylıklar diliyorum |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Rabbim hayırlı etsin Çıktık bir yola, allah in izniyle Mezun olmak da nasip olur inşallah |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray sen ne yaptın kayıt oldun mu bizim forumdaki sayımız üç mü |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü makir meraba bizde 8 eylül ordaydık paşabahçe piknik alanına bizde gittik sanırım sen ben ve veray sivas ilitamlıyız bu arada kaydın hayırlı olsun RABBİM utandırmasın hiçbirimizi |
amin inşallah sağol senin kaydın da hayırlı olsun sezaa da sivas ilitamlıydı burdaki sayımız 4 veray neden foruma girmiyorsa geçen yazdı çarşamba günü kayıda gidecekti |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar cuzem ana sayfasında bu var 04.02.2013 Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine ! UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ paneline giriş yaptıktan sonra Sistemdeki e-posta adresi ve telefon bilgilerini güncellemeniz gerekmektedir. (Şifre Telebleriniz için Sistemdeki e-posta adresinizi güncellemeniz gerekmektedir. Aksi halde yeni şifre verilmeyecektir.Sistemden Şifremi unuttum linkine tıkladığınızda yeni şifreniz sistemde kayıtlı olan e posta adresine gönderilecektir. E-posta adresini güncellemeyen öğrencilerimiz şifrelerini alamayacaklardır) biz bu yazan yere giremiyoruz cumhuriyet üniversitesi ana sayfasından öğrenci bilgi sistemine girebiliyoruz orda e posta adresi yok cuzem ana sayfasındaki cuzem kullanıcı giriş yerine giremiyoruz kullanıcı giriş yerine girmek için hotmaile yeni şifre gelecekti o da gelmedi eşim ön kayıt yaparken msn adresinden harf hatası yapmış olabilirim diyor lütfen bana yardım edin siz nerden girdiniz şifre msn adresine geldi mi |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü mehmet akif banada henüz böyle bir şey gelmedi belkide kayıtlar bitince gelecektir bu arada sen hangi ildesin(::):):) |
kaç gündür yapmaya çalışıyoruz olmuyor |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar sizin de face adresiniz varsa face de sivas ilitam 2014 grubunu buldum siz de o gruba katılın benim face adresim yok eşimin face ile giriyorum |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Bende kaydımi yaptırdım sivasa.hepimize hayırlı olsun. |
|
face grubuna katıldın mı |
|
veray kızın kaç yaşındaki face adresi var sanırım daha once sormadım kaç çocuğun var benim de face adresim yok eşimin face ile gruba katıldım |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar bana sisteme girmek için şifre gelmedi öğrenci bilgi sistemine girebiliyorum ama cuzem sisteme giriş sayfasına giremiyorum şifre neden gelmedi acaba |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü öğrenci bilgi sisteminde de sınıfım A diye yazıyor 9 tane de ders vermişler cuzem ana sayfasında ilitam programında 6 tane ders bu dönem de vardı ben yeni şifreyi kayıtdan sonra verecekler diye bekledim ama şimdi gelmeyince sinir oldum |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü bir dönemde 9 dersi alacağım bir de bazı hocalar klasik system yapıyorlar kuranı kerim ezberi de var oğlumla kızımla evle misafirle o kadar dersi inşallah bir dönem de halledebilirim +250 lira material ücreti yetmiyor gibi bir dönemde 9 dersi de verdiler şu an çok üzgünüm allah hepimize kolaylık versin |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü bende A şubesindeyim aynen 9 ders var arapça yok şaşırdım ama 6ders bekliyordum canım sıkıldı biraz kpss çalışmasıda yetişmedi daha tarihi yeni başladım çalışmaya ne yapacağız bimiyorum cuzeme giriş hala yok ders kitabı ve bilgide yok osmanlı tarihi nasıl korkuyorum karmakarışık allah yardımcımız olsun inşallah |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü mehmet akif bu arada üye oldum gruba teşekkürler |
ben de üzüldüm ama 4. sınıfta formasyon vereceklerse 1 sene beklemiyeceğiz ama çok sıkışacağız sanırım yorumlardan anladığım kadarıyla son sene formasyon verecekler o nedenle üst sınıftaki derslerin bir kısmını 3. sınıfa paylaştırmışlar formasyonu derslere eklerseler formasyon ücreti almazlar diyorlar ama sanmıyorum harç paralarımız hariç iki bin liracığı da mutlaka alırlarçay-kahve000 |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray osmanlı türkçesinde harfleri öğrenince kolay olur diye düşünüyorum osmanlı türkçesi dersinden geçme notu yüksek demek ki herkes bu dersi kolay buluyor ki yüğksek not alıyor |
Kur'an ı Kerim -1 bildiğiniz tecvit kurallarının tekrarı ve ezberler. İlk dönem dersleri Aöf tekrarı sayılır. Canlı derslere düzenli katılırsanız iyi olur. İnşaallah 10 ders değildir. Ama 10 ders olsa bile panik yapmayın. Düzenli çalışarak halledersiniz. Formasyondan dolayı böyle yapmış olabilirler. Hayırlısı olsun. |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray A şubesi face grubunu da açmışlar inşallah mezun ya da 4. sınıftaki arkadaşların ders notlarından istifade ederiz |
|
10 tanecik dersimiz varçay-kahve000 |
|
rabbim vaktimizi bereketlendirsin inşallahamn* ev, eş, çocuk, misafir, dersler... çoğumuzda durum bu, yalnız değilsinçay-kahve000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkan yerde kayıt yapılırken bize verdikleri öğrenci no ve şifreyi yazacaksın tamama tıklayınca öğrenci bilgi sistemine girmiş olacaksın |
SAAT: 06:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.