![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü çalışmaya başlıyan varmımahcup000nerelere çalışıyosunuzz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bende bu sene girmeyi düşünüyorum inşallah. Bu sınavdan sonra yeterlilik sisteminin değişeceğini okudum. Ama imam hatip mezunu değilim + önlisans 2. sınıfım, acaba nasıl olacak... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Kpss ye girmeden sadece yeterlilik belgesi ile neler yapılabilir peki arkadaşlar? Çünkü bu seneki kpssye girmiyorum, her sene oluyor mu bu sınav seneye girsem mesela? Bir de diyanetin kuran kursu öğreticiliği ile ilgili atamaları nasıl oluyor, evli barklı insanlarız bulunduğumuz şehirden uzaklara çıkarsa biraz zor :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende merak ediyorum denk geldi beyaz arkadaşım :) kpss ye girmiyorum bu yıl ama yeterliliğe girmek istiyorum bilgisi olan varmı acaba bu konuda |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kpss iki yılda bir yapılıyor sanırım ama yeterlilik için burdan bakabilirsiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleyküm arkadaşlar bir sorum varda ben yeterliliğin yazılısını versem sözlüye hak kazansam ama 2. sınıf bitmedğinden bir sıkıntı olurmu nette araştırdım kafa karıştı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Haci yeterlili icin calistigin bikitapismi varditekrara paylasirmisin |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamün aleyküm diyanet yeterlilik mi yoksa genel kültür genel yetenek mi? kolay gelsin ... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Diyanet yeterlilik gun isigi |
SAAT: 01:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.