![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben de gireceğim inş |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende girmek istiyorum inşallah.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende gireceğim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Mehmet Ümitli Hocanın kitabı geldi bugün kargoyla çok şükür . Çalışma prog.ı yapıp Aöf ikinci sınıf dersleriyle birlikte çalışmaya başlayacağım inşallah. Ama yeterliliğe ikinci sınıflar girebilecek mi o kesin değil sanırım, olsun ben hazır olayım da inşallah.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü BEYAZ HAcı nın dediği kitapmı bu. ben başka bi kitap için sipariş verdim. ayıptır sorması bu kitabın fiyatı nedir.bundanda alırım belki. 67 soru yakaladık demişti hacı çnkü. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Daha önceki konuşmalarımızda hacı kardeş tavsiye ettiğini söylemişti evet. Netten aldım ben 22tl kitap + 5tl kargo 27tl oldu. Bu fiyata başka sitede bulamadım, eğer istersen link veririm gönül abla... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü beyaz haberin varmı yeterlilik sınavı başvuruları başlamış 1 kasım 13 kasım arasında sınav tarihide çok yakın sen hazırlanabildinmi ya.bu kadar kısa sürede ben nasıl hazırlanırımki imkansız gibi. offf ruhum daraldı. acaba 2013 te tekrar bi sınav yapılırmıki yoksa seneyemi kalır |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü oof ya kesinmı bu tarh nasl yetsck ki sınav ne zaman |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
şuradaki duyuru mu? bu BAŞimam BAŞkkö vs diyor, biz buna girmeyeceğiz galiba. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir de bu var. Bunun şartlarında da; Müracaat ettiği unvanla ilgili geçerlilik süresi dolmamış yeterliğe sahip olmak (2009, 2011 veya 2012 yıllarında Başkanlıkça yapılan yeterlik sınavlarından birinde başarılı olmak). diye bir madde var. Biz hiç girmedik ki yeterliğe, buna katılamayız... |
SAAT: 19:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.