![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Selamun aleyküm hayırlı geceler , imamhatip açıköğretimöğrencisiyim yüzyüze eğitimi bitirdim bu sene de aölden inş mezun oluyorum acaba bu sorun olur mu yeterlilik sınavı için. Hafızım acaba hafızlığa mı ağırlık vermeliyim giren arkadaşlardan hafız olanlara ne gibi sorular soruldu yardımcı olabilir misiniz lütfen ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Allah razı olsun |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü "Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir." (Cenap Şahabettin) "Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder." (İbni Sina) "Akıllı bir kimse düşmanından akıl öğrenmeyi ihmal etmez." (Beydaba) "Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar." (L. Dumont) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yrterlilikte neler soruluyor yardım edermisiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamn aleykıüm nasıl gidiyor? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
sorun olmaz mezun olmanız yeterli.hafızlara herhangi bi yerden soruyorlar bilginiz taze zaten sıkıntı olmaz inş. şimdi yazılısına çalışın bence Alıntı:
yazılı sınavda kur'an tecvid siyer v.b. sorular çıkıyor..mülakatta genelde ezber ve bazen fıkhi sorular sorulduğu oluyor |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü SA aRKADAŞLAR TECVİD İÇİN NASIL BİR ÇALIŞMA YAPMALIYIM?TAVSİYE EDECEĞİNİZ KAYNAKLAR VAR MI |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a ben internetten aldım yeterlilik kitaplarını ama daha çalıştım sayılmaz sizin diğer dersler nasıl gidiyor siyer akaid kelam vs. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterli olur mu acaba?ya ben katılmayı çok istiyorum ama tecvidi yapamam düşüncesiyle cesaret edemiyorum.finallerden sonra çalışmaya başlasam,yada şimdiden yetiştirebilirmiyim sizce? |
SAAT: 19:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.