![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü tamam hatırladım şimdi süre 90 dı sanırım duaedin neolur...kazanmaya mecburum....ama yinede hayırlısı Allah'tan |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü çok soru sordum biliyorum ama son bişey daha sorsam ??? hendekle ilgili soru vardıya onun cevabını hatırlayan varmı???? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Aaaa yayınlanmışmı??? Ok. çok teşekkürler...allah razı olssssuuuuuuunnnnn |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yok henüz yayınlanmadı ben bulduklarımı topladım.yarın yayınlancak.o zamana kadar bunlardan bakın dedim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hendek sorusunu yanlış yapmışım ve daha bikaç yanlış daha...bakamıcam moralım bozuldu :((( benimde kpssm var 87 kpss ama şu yeterlik olmadı gitti... vardır bi hayır,kısmet olmayınca olmazmış |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü daha net cevaplar açıklanmadı moral bozamayın derim.bunlarında net cevap oldukları var olmayanlar var.her kafanın cevabı farklı ,ben yarını bekleyin derim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü tamam kardeşim...hayırlısı... ama pes etmicem inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü diyanet nezaman açıklar puanları ve nerde yayınlar yine meb in sitesindemi yayınlanır sonuçlar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sınav sonuçları açıklanmış |
SAAT: 23:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.