![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alttan dersim kalırsa iptal mi oluyor sınavım medineveb? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaslar yeterlilige hazirlanan arkadaslara bir müjdem var,Türkiye de ilahiyat bitirip(acik ögretim önlisans) kpss den 63 alan arkadas yakinindaki okulda din ögretmenligi icin basvurmus ve okula alinmis,bos rehberlik derslerine bile giriyormus..hemen ögretmen olmus..sizin de böyle sanslariniz var,Özellikle hemen ise ihtiyaci olanlar icin iyi bir firsat... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
evet daha doğrusu yeterlilik belgeniz bi işe yaramayacak :) ama sizin kpss yok zaten bu sene bekleyeceksiniz.seneye kpss ye girinceye kadar alttan dersiniz kalsa bile onlar verme ihtimaliniz yüksek.eğer kpss niz olsaydı (i.h.l. mezunu iseniz) kesin i.h.l. yapın derdim ama kpss yok diye önlisans daha avantajlı gibi.tabi bunlar benim düşüncem siz daha iyi bilirsiniz :):) basit şekliyle şöyle anlatayım diyelimki önlisans seçtiniz kpss notunuz iyi yeterlilik belgenizide aldınız tercih yaptınız ama alttan dersiniz kaldı atanamazsınız.(mezun olmayanlar için diyorum mezun olabilcek durumda olanlar için) |
ben bunun için formasyon şart diye biliyorum.bu söylediğiniz yeni birşeymi ben bir ay felan öncesinden araştırdım formasyon şart dediler.formasyonuda lisans mezunları alabiliyorlar.önlisans olanalr 4 yıllıkların girdikleri kpss ye giripde 70 alırlarsa derslere girebilirler.lise ve dengi olan yada önlisansların girdiği kpss değil..ben böyle bilgilendirildim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a arkadaşlar şimdi sizden istrhamım hep birlik olalım ve aklımıza takılan olsun veya herhangi bir soru olsun,burada tüm arkadaşları mızla paylaşalım. Ne dersiniz ALLAHA EMANET OLUN... |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ? Ben kaç gündür namaz konusundayım.. |
asilem hangi kaynaktan veya kaynaklardan çalışıyorsun? |
en az önlisans ilahiyatınız varsa,okullarda din kültürü,kuran-ı kerim ve siyer derslerine girebilirsiniz.formasyon şartı yok. |
SAAT: 05:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.