![]() |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü ben bu sınava deneme amaçlı gireceğim abla..ya tutarsa ..diye ümit işte. |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
Bende çok hazır değilim, bilgilerimi ve eksiklerimi görmek istiyorum, Rabbim nasip ederse |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü inşallah abla eksiklerimizi görürüz zaten benim görmeme olasılığım hiç yok neden dersen artım yok... |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü allah kolaylık versin hepimize öyle az uz çalışmayla geçilmiyor, ciddi bir hazırlık istiyor DHBT:) önceki yıllarda her geçen yıl soruları daha da zorlarştırarak devam ettiler o zaman MEB bünyesindeydi şimdi OSYM yapacak bakalım hayırlısı |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü s.a arkadaşlar bu sınavların başvurusu ne zamandı bilginiz varmı şimdi kpss başvurusu başladımı? |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
normalde bugün başlıyordu ama, 8-24 temmuz olarak değiştirildi KPSS ve DHBT başvurusu birlikte yapılacak |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü ArO* bilgilendirdiğiniz için... |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Mehmet ümitlinin sadece yeterlilik için kitabı yok mu... mbts olan kitabı var o da geniştir |
DHBT Sınavına Kalan Vakit 09 ARALIK 2018 PAZAR 2 AY 07 GÜN 17 SAAT c* Çalışmalarınız nasıl gidiyor. Hangi kaynakları kullanıyorsunuz |
selamun aleykum.ben düzlise mezunuyum ve ilahiyat önlisans okuyorum dhbt sınavına girebiliyorum değil mi? |
SAAT: 11:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.