www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi asl,Al Tarihi: 20 Aralk 2011 (00:26), Konuya Son Cevap : 19 Austos 2021 (07:18). Konuya 872 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:661 |
Durumu: ![]() Medine No : 16640 yelik T.:
12 ubat 2012 | ![]() yle bi engel yok girebiliyo ama bilemiyorum sorular nasl olur
__________________ “Kim Allah’a kar gelmekten saknrsa, Allah ona skntdan k kaplar aar. Onu hi ummad yerlerden rzklandrr. Allah’a dayanp gvenene Allah kfidir.” |
![]() |
![]() | Mesaj No:662 | |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:663 |
![]()
S.a. ilahiyat 2.sinifa gectim duz lose mezunuyum.yeterlilige bizde girebiliyor muyuz?daha kayit yaptirmadik ama 2.sinifa.selametle
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:664 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 yelik T.:
04 ubat 2011 | ![]() A.slm duyuruda mezun olma durumunda olanlarn da grebilecei var.ama siz daha kayt yenilememissiniz geen bi arkadaa snava girebilir demitim ama kayt yenilenmedigi iin olmaz sanrm. En iyisi bulundugunuz ilin Mftlnden sorun garanti olsun
|
![]() |
![]() | Mesaj No:665 |
Durumu: ![]() Medine No : 14477 yelik T.:
03 Kasm 2011 | ![]()
selamlar bnde mracat edip paray yatrdm ama hazrlanmaya vaktim olmuyor neyapabilirsem kendimi deneyeceim.nerelerden hazrlanacaz kitap almadm hazrlananlar paylarsa sevinirim.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:666 |
Durumu: ![]() Medine No : 17068 yelik T.:
03 Mart 2012 | ![]()
yeterlilie hazrlananlar iin bayanlara zel grup kurdum.burdaki dkmanlar ve dosyalardan faydalanabilir,pc.ye indirip alabilirsiniz.sre kstl rabbim yardmcmz olsun.grup adresim [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...]
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hi kimseye tayabileceinden daha fazlasn yklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insann kendine syledii en byk ''YALAN''dr !! .. Velhasl- kelm. Namaz, du, gayret, nsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:667 |
Durumu: ![]() Medine No : 21267 yelik T.:
02 Kasm 2012 | ![]()
Selamun Aleykm arkadalar, bimere attm maile bugn cevap geldi Anadolu niversitesinden mektupla, Btnleme yaplmyacakm. benim Arapa 2, 3 , 4 zayf yani hem gz hem bahar dnemi. bir yl... bu yl yeterlilik de var, diplomay alamazsam yeterlilii vermezler zaten, yeterlilie bavurmasam bir daha ne zaman olur bilmiyorum, bu renci yakndaa mezun olur in. diye bir kat alsak anadolu nivden yeterlilik belgesini verirler mi? ne yapacam ardm kaldm, istiare yapalm.
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:668 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 yelik T.:
04 ubat 2011 | ![]()
Yeterliligi kazanrsnz ama mezun olamazsnz kazanacanz beldenin bir anlam olmaz.seneye mezun olabilecekseniz Mftle arayp sorun bence alttan sersim var diye bi bakalm ne diyecekler
|
![]() |
![]() | Mesaj No:670 |
![]()
arkadalar yeterlilik snavna bayan arkadalar katlamyormu diye okudum zaten 20.000 elinde yeterlilik belgesi olan k.k.reticisi bulunmaktaym net bilgisi olan varm eimde giricekti ama..
| |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
DHBT stiare blm | Medineweb | DHBT-stiare/Sohbet Alan | 873 | 30 Eyll 2023 20:04 |
KPSS istiare blm | JAZAR | KPSS stiare/Sohbet | 553 | 24 Ekim 2020 17:19 |
Dhbt Fkh Deneme Snav | nuren35 | Fkh | 0 | 07 Ekim 2018 18:26 |
ERZURUM LTAM (Atauzem)rencileri ders alma ve istiare blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 40 | 09 ubat 2018 01:15 |
DHBT soru-cevap blm | Medineweb | DHBT-Hazrlk/Notlar/zetler | 451 | 20 Kasm 2016 14:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|