![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar tüm sınava gireceklere başarılar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçmiş olsun arkadaşlar (: sınavdan çıkanlar nasıldı sorular ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
ben deneyim olsun dedim doğru dürüst çalışmadım.ama bence biraz bile hazırlanan kişi için çok kolay denebilir. bu arada ben izmitte sınava girdim.bazı bayanların elinde hatice hanımın özetleri vardı.yazı ve sağ üst köşedeki numaralarından tanıdım.inşallah dua etmeyi unutmamışlardır kendisine. |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü insanın ve canlıların sonu ecelmi kıyametmi |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yanlış soruları hatırlayanlar varmı? biçok soruda yanlışlık var gibiydi |
uzgn |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar öyle bir kafam karıştıki anlatamam bazı sorularda ben bu kesin doğrudur diyorum bakıyorum ki başka yanıtlayan daha emin konuşunca tereddütde kaldım.bazı soruların yanlış gelmeside bence farklı alanlarda sınava girenlerin aynı sorular sanmasından .imamlık,müezzinlik ve k.k.ö için sınav olundu ama hep aynı sorulmuş gibi insanların yorumları....el insaf diyorum. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü zekat kimlere verilmez diye bi soru vardı? zengin komşu deilmi? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü birde efendimize hicrette yardım eden sad b muazla abdullah bin ureykıtmı esmayla uraykıtmı? |
SAAT: 14:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.