![]() |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Allah’a çağıran, salih amel işleyen ve “[size=large]Kuşkusuz ben müslümanlardanım[/size]” diyenden daha güzel sözlü kimdir?.41/FUSSİLET-43 |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Alıntı:
Şimdi Mutlumusun ! |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Irkçı biri değilimdir ırkçılık yapanları da sevmem.Bence de bu dayatma kaldırılmalı.Şükür benim okulumda bu saçmalık sadece pazartesi sabahları yapılıyor her gün doymuyorum. |
|
|
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Kaldırılsın,çok geç kalmış bir olay. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... hiç olmasa cocuklarimiz bir yalandan kurtulmuş olurlar. en azından türk olmayanlar. çünkü bu okulda ilk yalanımızdı. türk"üm doğruyum çalişkanım. oysa ALLAH bizi türk yaratmamişti suç bizde"mi? |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... okula giderken nasıl saf saf sölerdik:) tabiki imza vericem bu mevzu başörtüsü gibi uzar ama olsun girişimde bulunmak süper bi fikir inş galip geliriz |
SAAT: 21:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.