![]() |
Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın en prestijli üstün zekalılar topluluğu olan Mensa'nın testlerinde IQ'su 162 çıkan 3 yaşındaki Alice Amos ünlü dahilerden bile zeki olduğu tespit edildi. Yaşıtlarına bebek diyen Amos belgesel programlar izliyor. Albert [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Stephen Hawking'den Daha Zeki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın en prstijli üstün zekalılar topluluğu Mensa'ya 162 IQ derecesiyle kabul edilen Alice Amos, Albert [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Stephen Hawking gibi dahilerden dahi daha zeki olduğu ortaya çıktı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Hawking Mensa testlerinde 160 IQ notu almıştı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı arkadaşlar acaba biz bu yaşta ne yapıyoduk sınavdan yeni çıktık ya bu cümledeki yazım yanlışı nedir |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı ? ne demek istediğini tam anlayamadım k.bakma .. |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı acaba biz bu yaşta ne yapıyoduk burdaki yazım yanlışını sordum dedim yorum yapmışken |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı Alıntı:
soru-cevap bölümü gibi oldu ama neyse Ağzı-Açık000 anlatım bozukluğu konusunda hangi başlığa giriyor bilmiyorum ama 'Acaba biz bu yaşta ne yapıyorduk' biz öznesi fazladan kullanılmış ki zaten yapıyorduk ta bir beraberlik anlamı var . doğrusu bu yaşta acaba ne yapıyorduk olacak (bence) |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı birde yapıyoduk değil yapıyorduk |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı yani anlatım bozukluğu yazım hatası mevcut bu arada konu nerden nereye gitti |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı Alıntı:
soru nerde geçiyor bilmiyorum ama demek ki hem yazım yalnışı hemde anlatım bozkluğu var ben şiven öyle ondan öyle yazdın sandım ama oda yani senın de bildiğin gibi yapıyorduk olacak c* |
Cevap: Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı sonuca gelicek olursak bu yaşta biz oyuncaklarla oynarken çizgi flim izlerken çocuk belgesel izliyor fark var yani |
SAAT: 20:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.