www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nesli_Nur,Açılış Tarihi: 11 Şubat 2013 (10:16), Konuya Son Cevap : 11 Şubat 2013 (12:01). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]() Bu Çocuk Einstein'dan Zeki Çıktı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın en prestijli üstün zekalılar topluluğu olan Mensa'nın testlerinde IQ'su 162 çıkan 3 yaşındaki Alice Amos ünlü dahilerden bile zeki olduğu tespit edildi. Yaşıtlarına bebek diyen Amos belgesel programlar izliyor. Albert [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Stephen Hawking'den Daha Zeki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın en prstijli üstün zekalılar topluluğu Mensa'ya 162 IQ derecesiyle kabul edilen Alice Amos, Albert [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Stephen Hawking gibi dahilerden dahi daha zeki olduğu ortaya çıktı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Hawking Mensa testlerinde 160 IQ notu almıştı. ![]()
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 7 | 3109 | 26Haziran 2015 14:55 |
![]() | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 10 | 6540 | 24Haziran 2015 14:17 |
![]() | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 11 | 7698 | 28 Nisan 2015 16:18 |
![]() | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 11 | 6901 | 03 Mart 2015 06:46 |
![]() | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 9 | 3425 | 28 Ekim 2014 06:36 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
arkadaşlar acaba biz bu yaşta ne yapıyoduk sınavdan yeni çıktık ya bu cümledeki yazım yanlışı nedir
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
01 Ekim 2012 | ![]()
? ne demek istediğini tam anlayamadım k.bakma ..
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
08 Ekim 2011 | ![]()
acaba biz bu yaşta ne yapıyoduk burdaki yazım yanlışını sordum dedim yorum yapmışken
![]() |
![]() | Mesaj No:5 | |
01 Ekim 2012 | ![]() Alıntı:
soru-cevap bölümü gibi oldu ama neyse ![]() anlatım bozukluğu konusunda hangi başlığa giriyor bilmiyorum ama 'Acaba biz bu yaşta ne yapıyorduk' biz öznesi fazladan kullanılmış ki zaten yapıyorduk ta bir beraberlik anlamı var . doğrusu bu yaşta acaba ne yapıyorduk olacak (bence)
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
08 Ekim 2011 | ![]()
birde yapıyoduk değil yapıyorduk
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
08 Ekim 2011 | ![]()
yani anlatım bozukluğu yazım hatası mevcut bu arada konu nerden nereye gitti
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
01 Ekim 2012 | ![]() soru nerde geçiyor bilmiyorum ama demek ki hem yazım yalnışı hemde anlatım bozkluğu var ben şiven öyle ondan öyle yazdın sandım ama oda yani senın de bildiğin gibi yapıyorduk olacak ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
08 Ekim 2011 | ![]()
sonuca gelicek olursak bu yaşta biz oyuncaklarla oynarken çizgi flim izlerken çocuk belgesel izliyor fark var yani
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Firavunlar Çok Zeki ve Bilgili İnsanlar mı? | Hâdimul İslam | Tevhid Ve Şirk Konuları | 0 | 30 Eylül 2023 12:56 |
Einstein ve Şöförü | Esma_Nur | Fıkralar-Hikayeler | 0 | 23 Eylül 2013 20:48 |
Einstein'dan 10 şıkla Hayat Dersi | Medineweb | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 0 | 17 Şubat 2013 15:36 |
Of'lular ne kadar zeki insanmış | Cemrenur ATAMAN | Videolar/Slaytlar | 9 | 16 Şubat 2012 07:31 |
Albert Einstein'den Sözler | KEVİR | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 1 | 05 Kasım 2009 22:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|