| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 25 Ekim 2023 (19:14), Konuya Son Cevap : 26 Ekim 2023 (18:15). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
4Kez Beğenildi ![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 | |||
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Hamas terör örgütü değildir İtraille normalleşme olmaz. Bütün islam ülkelerinden bekliyoruz böyle tavırları. Kesin şu petrol akışını ı, yırtn enerji anlaşmalarını. Helal Reis ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
| ||||
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 1 | 15 | 21 Aralık 2025 13:45 |
| | Haftanın Konusu | Kara Kartal | 0 | 22 | 19 Aralık 2025 20:35 |
| | Haftanın Konusu | Esma_Nur | 4 | 54 | 19 Aralık 2025 20:11 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 22 | 19 Aralık 2025 16:15 |
| | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 27 | 18 Aralık 2025 18:27 |
| | Mesaj No:2 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Reis o konuşmayı yaparken , borsa sert bir düşüş yaşadı bir çok yatırımcı geri çekdi hisse senetlerini . Ekonomik krizde olduğumuz şu sıralar her başkanın kârı değil bu çıkış. Sonuna kadar yanındayız reisin 👍
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:3 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
İsrail'in kan aktmaktan sonra en sevdiği şy para. Boykotlarla vuralım ekonomilerini. Halka arzlarda İsrail hisselerinden uzak durun. Burger king İsrail askerlerine bedava yemek dağıtma sözü verdi.destegini açıkldı. Kardeşlerimiz birer birer katliam, soykırım yapılırken altın, dolar döviz neyse işte çıkıyor diye sevinen düştü diye üzülenler, hatta borsa. insanlıklarını gözden gecirsinler. Sınırlar hararetliyken o altını, dövizi yemek nasipolamazda bilemezsiniz
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
|
| | Mesaj No:4 | |||
03 Şubat 2018 |
Ateşkes olması için daha kaç çocuk ölmeli? Kaç ton bomba atılmalı? Sayı verin. ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
| ||||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |