|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 12 Ocak 2024 (16:03), Konuya Son Cevap : 28 Ocak 2024 (13:12). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ocak 2024, 16:03 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | İsrail'i Afrika Başkanı yargılatıyor İsrail'i Afrika Başkanı yargılatıyor Helal sana sözde İslam ülkeleri senin yaptığını yapamadı. Ne kadar gururlansan az. İsrail'in davası görülmeye başlandı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Halep muhaliflerin eline geçti | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 1 | 35 | 30 Kasım 2024 21:45 |
13 yaş altına sosyal medya yasağı | Hafta'nın Konusu | Vasat | 2 | 45 | 28 Kasım 2024 21:42 |
Sağlık ocaklarında artık ücretli olacak | Yaşam/Kültür/Sanat | Kara Kartal | 0 | 53 | 26 Kasım 2024 15:45 |
2024'ün En İyi 30 ChatGPT Alternatifi | Teknoloji/Digital Dünya | Vasat | 8 | 80 | 25 Kasım 2024 13:58 |
58 kilo altı | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 7 | 100 | 23 Kasım 2024 21:52 |
13 Ocak 2024, 14:46 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Yüzde 95 i müslüman olan 57 müslüman ülke sustu yüzde biri ancak müslüman olan Güney Afrika ya düştü Gazze için ayağa kalkmak. Gazzeli kardeşine elini uzattı hristiyan bir başkan.İsraili yargılatıyor. Bizim ulaştırma bakanı İsrail'e kalkan gemileri doğruladı. Müsiad İstanbul'da miting yaptı, arkasından gemileri gönderdi. Şimdi şu başkan cehenneme biz cennetemi diyeceksiniz. Vallahi Allah'ın adaleti farklı ve başka. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
13 Ocak 2024, 19:30 | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 |
Laheyde aşağılık İsrail'i başka bir aşağılık olan epsiteinin avukatı savunuyor.sucluyu anca başka bi suçlu savunur
14 Ocak 2024, 10:04 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun savunması "Dünya tersine döndü. Soykırıma karşı mücadele eden İsrail soykırımla suçlanıyor"
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Ocak 2024, 19:01 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Dünya UAD'nin aldığı tarihi kararı konuşuyor: İşte İsrail'i sanık sandalyesine oturtan ekip UAD, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail aleyhine açtığı "soykırım" davasında, İsrail'in Gazze'deki faaliyetlerine ilişkin tarihi bir karar aldı. Mahkeme, İsrail'in Gazze'de soykırım yapmakla suçlandığı davayı düşürme talebini reddederek, İsrail'e Gazze'deki ve Gazze'ye karşı yürüttüğü askeri operasyonları derhal durdurma talimatı verdi. Bu kararın arkasında, Güney Afrika'nın uzman hukuk ekibi bulunuyor.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Ocak 2024, 19:02 | Mesaj No:6 |
15 Kasım 2011 |
KARAR KÜRESEL DURUŞU TEMSİL EDİYOR Bu karar, uluslararası hukuk açısından tarihi bir adım olup, soykırım ve insan hakları ihlallerine karşı küresel bir duruşu temsil ediyor. Güney Afrika'nın bu konudaki kararlı tutumu ve hukuk ekibinin uzmanlığı, İsrail'in insan hakları ihlallerinin uluslararası arenada yankı bulmasını sağladı. Bu ekip, adaletin sağlanması ve insan haklarının korunması adına önemli bir rol oynayarak tarihe geçti.
28 Ocak 2024, 09:23 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
İnsanlık ölmemiş şükür 🥲
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Ocak 2024, 13:12 | Mesaj No:8 |
03 Şubat 2018 |
İnsanlık nerede?” diye soruldu aylar boyunca… İnsanlık göz mü yumacaktı bu vahşete? Vicdanının sesini dinleyenler yürüdü, yürüdü, yürüdü… Dünya çapında yürüdü. Paris’ten Brüksel’e yürüdü, ABD Kongresini basmak üzere yürüdü. Londra sokaklarında yürüdü… Ve işte Lahey’de bütün bu vicdan haykırışları, İsrail’in – Netanyahu’nun boynuna “soykırım ilamı” olarak asıldı. Haydi bizler de haykıralım: İnsanlık onuru soykırımı yenecek! İnsanlıktan hala umut var
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |