![]() |
Alıntı:
Maşallah diyorum rüyana çok güzelmiş rüyan Rüyada Spor Ayakkabı Görmek Bir rüyada spor ayakkabı görmek genellikle iyiye yorumlanır. Rüyada tabiri özellikle düşmanla ilgili olarak yapıldığında çok faydalıdır. Bu, zafer ve üstünlük demektir. Bazı müfessirlere göre rüyada spor ayakkabı görmek, iyilik, dinde güç ve gelecek hayatın azaplarından kurtuluşa işaret eder. Bir rüyada yeni spor ayakkabı görürseniz, cennete giden yolu buldunuz demektir. Başka bir tabire göre: Bir rüyadaki spor ayakkabı, mutluluğa atılacak adımlara işarettir. ...cicekver |
Alıntı:
Abla yeni ayakkabı alacan enişte izin vermiyo yolunu yapıyon dimi seni senigülümseyen000😅 |
Alıntı:
Teşekkür ederim editimcicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Başkanım yorum kıskanilmayacak gibi değil cicekver sen spor ayakkabıyla cenneti bulmuşun daha ne olsundymdm Hayır olsun inşllhcicekver |
Editörüm dün gördüğüm bi rüya şimdi aklıma geldi :)) İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin tabutunun milletin elinde çuval gibi gezdirildiğini görünce aklıma geldi .( Elimde bir tuz çuvalı koca çuval ama. Gittiğim yerlere koca çuvalı kaldır indir taşıyorum . İçinde tuz var ama çok hafif. Öyleki arabaya koyuyorum indiriyorum hiç yük gelmiyor felan. valla rüya aklıma gelince yoruldum kollarım ağrıdı rüyada pamuk çuvalydi adeta:))) Hatta bu kadar hafifmi ki her yere taşıyorum içinde tuz mu var diye kendimde emin olmak için bakıyorum ama bildiğin pamuk hafifliginde tuz çuvalı. Buyur editörüm neler diyeceksin çok merak ettim./cic/ek/ |
Hayr olsun diyelim ,zaman dilimi geçsede yorumlayalım inşaAllah.. Rüyasında tuz gören kişi, maddi ve manevi olarak rahatlayacağı bir döneme girebilir. Bu sembol, genellikle bereket, bolluk ve kazanç olarak yorumlanır. Yaptığı işlerde başarı elde edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına ve adını duyurabileceğine işaret edebilir. Yeni rüyalara ,yeniliklere her daim diyelim inşaAllah... |
editim ben bildiğin taşınıyormuşum:)) onun hafifliğiymiş meğer:))) hamdolsun bugünümüze. varolasıncicekver hayırla kalasıncicekver |
Alıntı:
Sen nereye ben oraya der giderim gülümseyen000 |
SAAT: 01:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.