www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında....

Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MUTFAĞI.::. > Medineweb Mutfağı > Izgaralar-Av Ve Balık

Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi:  27 Eylül 2022 (21:52), Konuya Son Cevap : 27 Eylül 2022 (21:52). Konuya 0 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı1Kez Beğenildi
  • 1 Beğenilen Hâdimul İslam
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 27 Eylül 2022, 21:52   Mesaj No:1
Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.020
Konular: 1409
Beğenildi:13224
Beğendi:9635
Takdirleri:30983
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Palamut Buğulama Tarifi

Palamut Buğulama Tarifi

Palamutun bol olduğu zamanalrdayız.1 tanesi bir aileyi doyuracak türden bereketli bir balık. Balık severler için, kızartması ağır gelenler için, çocuklara severek yedirebileceginiz güzel bir buğulama tarifi verelim...

MALZEMELER
1 adet büyük boy palamut balığı
2 adet orta boy soğan
1 adet büyük boy domates
2 diş sarımsak
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 tutam maydanoz
1/2 limon
Karabiber
Tuz
Kekik

Hazırlanışı :

》Öncelikle palamutu dilimleri yada balıkçılar dilimler. Tuzlu suda biraz bekletin kanı gitsin rengi açılsın. Sonra yıkayıp tuzlayın.

》Soğanları yarım ay şeklinde normal kalınlıkta doğrayın. Yarısını tavanin dibine koyun.

》Üzerine dilimlenmiş balıkları dizin. Sarımsak, soğanları dizin, baharatları serpistirin.

》En son maydanoz, limon ve domates dilimleri dizin. Sıvıyağ koyun. Su eklemeyin. Sebzeler sulanacak.

》Orta ateşte yarım saat pişirin. Dilerseniz pişince firinada koyabilirsiniz. Afiyet şifa olsun...

NOT: Kesinlikle su koymayın.

Yeşil biber, kırmızı biber, Kekik biberiye damak tadiniza kalmış. Hafif ve lezzetli doyurucu sağlıklı bir balık buğulamanız oldu.

Yanında çorba, Kıvırcık salata, su damlası editimin paylaştığı soğan turşusu, top lahana turşusuyla servis yapabilirsiniz.

Afiyetle...
su damlası beğendi.
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Eliniz Nasıl Gitti, Sesiniz Hiç mi Titremedi? İslami Haberler Hâdimul İslam 1 26 30 Temmuz 2025 22:28
Bu Kitap Onlara Kâfi Gelmedi mi? Kur'ân-ı Kerim Genel Hâdimul İslam 0 29 27 Temmuz 2025 17:19
LGS-CHP-İHL Gündem/ Manşetler Hâdimul İslam 0 51 20 Temmuz 2025 22:26
Tatilde Bitkileriniz Mağdur Olmasın Elişi ve Hobi Dünyası Hâdimul İslam 1 52 18 Temmuz 2025 19:30
Seviyoruz, Peki Benziyor muyuz? Hz.Muhammed(s.a.v) Hâdimul İslam 0 61 16 Temmuz 2025 12:28

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Palamut Tava Tarifi /medineweb mutfağı Hâdimul İslam Izgaralar-Av Ve Balık 6 03 Ekim 2024 14:27
Çıtır Poğaça Tarifi ~ ResimLi AnLatımLı Poğaça Tarifi su damlası Börekler ve Hamur İşleri 3 14Haziran 2015 22:44
köfte tarifi Allahın kulu_ Köfteler 0 27 Ağustos 2014 18:58
PANCAKE Tarifi NİSAREYYAN Pastalar 3 16 Ocak 2014 16:20
Aşkın Tarifi CaferTayar Şiirler ve Şairler 1 05 Ekim 2007 18:21

Yeni Sayfa 1 Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.