| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 10Haziran 2023 (17:24), Konuya Son Cevap : Dün (20:28). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:21 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | . İnsan sevme hissini israf etmemeli. Kim ne kadar sevilmeye layıksa, onu o kadar sevmeli... ❤️
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:22 |
03 Şubat 2018 |
“İfade edemediğim bir eksiklik hissi var içimde, sanki her şey başka türlü olabilirdi.” Oğuz Atay
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:23 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Var ile yok arasında ise YOKDUR
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:24 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bir 'merhaba' idin önce bende, Sonra ara sıra merhaba dediğim, Daha sonra merhaba demeden duramadığım, Şimdi bir merhabanın yetmediğisin...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:25 |
03 Şubat 2018 | Sanma ki hakkın kalır alemde, Kağıt da şahittir yazan kalem de, Bırak ertelensin tüm duruşmalar, Şaşmaz adalet, ilahi alemde. “Allah’ın değirmeni ağır döner ama ununu ince eler.”
|
| | Mesaj No:26 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Yalnızsın... Öyle yalnız ki, kalabalıklar içinde dil bilmeyen, yol bilmeyen garip bir yolcu gibi... Kalabalıklara daldığın an daha da artar yalnızlığın, hasretin, gurbetin... Bilirim, şikayet değil nimet bilirsin sen bunu... Yüreğin konuşurken, hâlini bir bir anlatırken, gözlerinde hüzün oynaşır... Dilin sükût ettiği için anlayanın yok kadar azdır!... "Anlatamam işte... Anlatmadan anla beni...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |