|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 03 Ekim 2023 (14:40), Konuya Son Cevap : 21 Ocak 2025 (23:58). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Aşk Kaybetti Herkes sanır ki ''Selvi boylum Alyazmalım ''bir aşkın filmi ! Oysa İlyas'a aşıktı Asya , Cemşit' i sevdi ! Aşk ömürde bir defa olur , Ama insan iyiyi güzeli hep severdi ! Asya aşıktı İlyas'a ama Cemşit'i sevdi ! Hayat hani o Asya'nın dönüp bakarsam gidemem dediği çizgi ! Sevdi ama Aşk başka ,dönüp baksa gidemezdi ! Çünkü Cemşit gibi severse bir adam ! Öyle sevilirse Asya gibi bir Kadın ! Dönüp bakmazdı ölse bile ! Dönüp bakmadı ve gitti ! O filmde sevgi aşkı yendi ! Sahi neydi sevgi ''sevgi emekti '' Aşk mı ! Kaybedenler konuşulmaz Aşk kaybetti .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Yaşam/Kültür/Sanat | Sükutu-Ezber | 6 | 98 | 10 Şubat 2025 16:37 |
![]() | Psikoloji | Vasat | 1 | 60 | 06 Şubat 2025 12:20 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 46 | 02 Şubat 2025 19:57 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Kara Kartal | 4 | 113 | 26 Ocak 2025 20:01 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 11 | 285 | 21 Ocak 2025 18:42 |
![]() | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Bugün iki kez yağdı yağmur; iki kez eskidim sanki. İki ömrü kol kola yaşadım ben; biri nergis bahçesi, diğeri mahşer yeri. Yılmaz Odabaşı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 | ![]()
kırk dert, kırk düğüm olsa; bir inşirâh hepsini çözmeye yeter.
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 | ![]() BİZ KAYBETTİK AŞKTA KAZANMADI
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 | ![]() Kırk mevsim bekledim bekle deyince, Mektup yazacakmış eli değince, Meltemi beklerken bak ayaz geldi. İlk değil bana bu söz verişi, Yakındır sabrımın sona erişi Gelecek bahara kalmış gelişi, Yine vekaleten bak kiraz geldi.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haniye oğlunu ve torunlarını kaybetti | Kara Kartal | İslami Haberler | 4 | 16 Nisan 2024 12:48 |
İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Hayatını Kaybetti | nurşen35 | Taziye-İlan-Selamlaşma | 5 | 04 Mayıs 2020 01:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|