![]() |
Cevap: Senai Demirciden İnciler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir günahın ardından gelen mahcubiyet, bir sevabın ardından gelen gururdan hayırlıdır.. -Senai Demirci |
Kalbin kelimeleri var ; Sessiz söylenir. Kelimelerin kalbi var ; Sensiz söylenir. Seni sessiz duyan , Sesini de sensiz duyar... Senai Demirci |
Bir kere daha anladım ki; İmanın bana kattığı kıymeti fark ettiğim ölçüde Günahtan uzak tutabiliyorum kendimi… . Senai Demirci |
Kur'an'ı, sayfalarını bitirerek hatmedemezsin; bir satırının seni bitirmesine izin verirsen "hatm"edersin, Kur'ân'la "mühürlersin" kalbini. Senai Demirci |
Sözüm bana yetmiyor. Sen sözüm yokken de işittin beni. Avazım derdime yetişmiyor. Sen sesim çıkmazken de dinledin beni. Çağrışım dudağımda kalıyor. Sen kalbim yokken de sevdin beni. Yakarışım Senin işitmenden utanıyor Sen söylemesem de anlarsın beni. Sözüm bitti. Sesim kesildi. Kabul eyle beni. Senai DEMİRCİ |
Kur'an'ı, sayfalarını bitirerek hatmedemezsin; bir satırının seni bitirmesine izin verirsen "hatm"edersin, Kur'ân'la "mühürlersin" kalbini. Senai Demirci.. |
cicekver Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senden başkası tanık olmaya değmiyor;zuhuruna tanık olanlardan eyle beni Seni anlatan kelimeler hiç bitmiyor;ayetlerine şahit yaz beni Gözlerim Seni görmeye yetmiyor;kalbimde görünür eyle KENDİNİ SENAİ DEMİRCİ |
SAAT: 20:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.