![]() |
Cvp: Medineweb Umrede :) senaryo bile olsa,gerçekten mutluluk verici bir duygu..Allah cümlemize o atmosferi solutsun/nasip etsin inşaallah. ler:) repler için kesenin ağzını açmak lazım |
Cvp: Medineweb Umrede :) Alıntı:
Şeyh arapçada ihtiyar,yaşlı kise anlamına gelir Valla benim şeyhim yoggggggg Delikanlı Mürşidim Var :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )) Gerçi Mürşit Desem basar kalayı :))))) Neyse :)))) |
Cvp: Medineweb Umrede :) NUR: Hocam derslerden vakit bulamıyorum ben vazgeçsem Abdulmelik: kaydını yaptırdık geri dönüş olmaz NUR: peki Seheryeli: bende size uçakta kitap okurum ama hepsini değil bölüm bölüm maşuk: neysee Alındım vallahi ben rolüme... dersler kaçıyor mu? gerçi arkadaşlar ben umreye gitmiştim ama şu an imkanım olsa dersmiş,şuymuş,buymuş; yine o mübarek topraklara gitmek isterim.ve öyle bir şey ki bazen soruyordum kendi kendime neden bu hacca gidenler bir daha bir daha gitmeyi hep istiyorlar diye...ama gerçekten hak verdim onlara... oralar anlatılmaz ;yaşanır diyorum... |
Cvp: Medineweb Umrede :) Allahım oralara gerçekten gitmeyi bizede nasip eder inşallah.... |
Cvp: Medineweb Umrede :) Amin amin inşAllah Yağmur haklısın hatları karıştırmışım şimdi jeton düştü ama siz anladınız onu:) Nur :canım nie alındın ileriki bölümlerde daha etkili karakter çizeceksin inşAllah. serpil : hoş geldin ama diğer üyelerle ilgili bir süpriz var :))2.bölümü bekle:) Not:Arkadaşlar alınmasın konunun amacı bir nebze olsa sizleri güldürmek. |
Cvp: Medineweb Umrede :) Allah cümlemize o atmosferi solutsun/nasip etsin inşaallah.amin... |
Cvp: Medineweb Umrede :) 2.bölümü bekleyin 3 dedirtecem o deliye:) |
Cvp: Medineweb Umrede :) Güzeldi Emeqine Saqlık =) |
Cvp: Medineweb Umrede :) Ali: kendim için bir şey istiyorsam namerdim anam için güzel bir gelin isteyelim umreden ama gelin pantolon giymeyecek yoksa anam evlatlıktan reddeder. amin demeyeni döverim |
Cvp: Medineweb Umrede :) böyle güzel bir şey hazırladığınız için. ALLAH(CC) O Mübarek topraklara herkesin hepimizin gitmesini nasip etsin inşaallah... ALİ hocam tanımıyorum ama dövme diye AMİN diyorum, neme lazım döversin sonra falan |
SAAT: 19:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.