![]() |
Cvp: Medineweb Umrede :) Alıntı:
Ve aleykum selam Hoş geldin yağmur 2.bölüm daha heyecanlı senaryoyu yazmaya başladım:) Hayırdır nerelerdeydin ki? |
Cvp: Medineweb Umrede :) Kayıplara karıştıydım :) Ne zaman biter 2, bölüm; Bu gece istiyorum desemmmmm :) |
Cvp: Medineweb Umrede :) 2.bölümün daha uzun olmasını istiyorum biraz bekle:) bide sürpriz olacak:)) |
Cvp: Medineweb Umrede :) He yağmur şükür kavuşturana... sora araya buldum seni valla umre diyince aklıma gelen nadir fanilerdensi n bence boş durma da ecrine yardımcı ol herşeyi devletten bekleme BİR YERLERDEYİM ŞİMDİ, GÜL KOKULU KIYILARI, BİR TAT İLE SALATIM Kİ , AŞKIN OLSUN KIYILARI ...... |
Cvp: Medineweb Umrede :) Anlaşılan Umrede Fani Olacagız Hadi hayırlısı Amiin :) Evet aynen biryerlerdeyim şimdi... Gül Kokulu Kıyıları.... |
Cvp: Medineweb Umrede :) Umre 2 nerde ben bile bukadar meraklandırmadım bekliyoruz yetişemeyecegiz sonra umreye |
Cvp: Medineweb Umrede :) Alıntı:
[sıze=2]aynen [/sıze] |
Cvp: Medineweb Umrede :) ne olur benide alın umreye giderken nolur arkadaşlar |
Cvp: Medineweb Umrede :) bende bendeeee:) |
Cvp: Medineweb Umrede :) Ya rabbi, Bu Hayali Umre'ye bile razı olan medineli dostlarımı, Umrenin ve Hacc'ın gerçeği ile şereflendir.. Ümitlerini Kursaklarında Bırakma.. Habibi Ekrem'in Sana Olan İman'ı Hatırına... Amin.. Amin.. Amin... |
SAAT: 05:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.