![]() |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) Zaman: Biz demiştik, böyle olacağı belliydi!... işte bir senaryonun ranta dönüşen sonu....(: parsayı alan şirincelilere selam olsun (: |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) sfhfgshsfhsgh22 Aralık Cumartesi Günü Şirince'den Dönenler İçin Ölü Taklidi Yapalımda Bozulmasınlar bence gülümseyen000 |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) Bir Maya kralının günleri kaydetme hevesi olduğundan ortaya böyle bir şema çıkmış. :) 21 aralığa gelince mürekkep tükenmiş.Diğerleride kral kasıtlı orda bırakdı die bu yönde tahminde bulunmuş:)))))))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kıyametin uğramayacağı düşünülen Şirince Köyünden İlk Görüntüler Geldi :) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM İnsanlar sana kıyamet saaatini soruyorlar. De ki: "Onun ilmi ancak Allah'ın nezdindedir. Ne bilirsin belki kıyamet yakında olur." (AHZAB/63) BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Göklerin, yerin ve her ikisi arasındakilerin hükümranlığı kendisine ait olan Allah'ın şanı yücedir. Kıyâmet saatinin bilgisi de yalnız onun yanındadır. Siz sadece O'na döndürüleceksiniz. (ZUHRUF/85) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) yine kazanan zenginler oldu keselerini bu sebeple doldurdular |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) kerizler olmasa bazıları nasıl para kazanacak:) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) Şirince metre kareye en çok akılsızın düştüğü yer olarak guınness rekorlar kitabına girecek.!!(ama Şirince deki esnafların adına mutluyum ) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) herkes sağ demi :) ya şu milletin cahilliğine gülsek mi ağlasak mı |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) Alıntı:
mürekkep bitmiş felan kim uyduruyor bunları,sopa000(: kıyamet kopcak diye mürekkep bitmiş,hıh en doğrusu bu hem kıral amcama ilahi bir işaret o..mürekkep biter kıyamet kopar.. kuranın gerçeği dururken,biz asıl bu efsanelere inanıyoruz, kıyametin zaten kopacağına inanmak yerine maya takviminin sonu geldi, eyvah kıyamet kopuyor dedik.. arkadaşım telefon etti,çocuğu ysrın okula göndericekmisin diye... hayırdır toplantı felanmı var dedim,kıyamet kopacakmışya inanmıyorum tabikide çocuk çok etkilenmiş dedi...valla ben çocuğuma ölümün hak,kıyametin zaten kopacağı, ve bu bilginin yalnızca allahın takdirinde olduğunu anlattığım için herhangi bi endişe yaşamadık.. ne diyeyim...öğretmen geldimi acaba onu merek ediyorumgülümseyen000 bu arada size şirrrinceden ulaşıyorumAğzı-Açık000 hepinize en şirininden selamlar,dualarAğzı-Açık000.. hee hee ben kurtulup sınava girebilicem yaniafrn*hyyyyy... ya bunun üzerine daha çok geyik yaparız biz hakkını helal et esmanurum,tabiki işin traji komikolmakla birlikte esprisindeyimc*...allaha emanetsiniz |
SAAT: 06:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.