![]() |
21 Aralık kıyamet geyiği ))))) 21 Aralık kıyamet geyiği üzerine katkı yapmış birisi:) Kıyametten Sonra "22 ARALIK 2012" Sabah: Biz Öldük! Anadolu Ajansı: Kıyamet koptu (A.A) ... Zaman: Biz demiştik, böyle olacağı belliydi! Dünya Gazetesi: IMKB`de endeks bir daha yükselmeyecek. Hafta Sonu: Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice buluştular Bugün: Kıyamet bakın nasıl koptu! Erkekçe: Ayın hurisi Fanatik Gazetesi: Bu maçın galibi yok! Cumhuriyet: Sonunda Ata`mıza kavuştuk. Bilim Teknik: Evren hakkında bütün bilmediklerimiz... Oyun dergisi: Game Over Elle: Yargı gününde anında 10 kilo verin! Para: Kıyametten kâr yapmanın 100 yolu Star Gazetesi: Şok! Kandırıldık, Şeytan aslında iyiymiş! Taraf: Kıyamet planının altından cunta çıktı. Akit: Takdiri İlahi. Birgün: Şiddete hayır! Millî Gazete: Şimdi Siyonistler düşünsün. Sözcü: İşte AKP icraatının sonu. Yeniçağ: Nihayet AKP`nin sonu geldi. Yeni Şafak: Hükümetin kıyamet vizyonu hazır. Yeni Asya: Üstad uyarmıştı. Posta: Kıyamete fit girin. Sızıntı: Kıyametin kopuş anındaki bilimsel mucize, İlahi bir hikmet olarak duruyor karşımızda. Aktüel: Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey: Sevaplar ve Isıya dayanıklı elbise Auto Show: Sırat köprüsünde saniyede 100 km`ye ulaşan son model arabalar Milliyet: Meral Tamer; Zebaniler, delik kazanların üreticisini Seytan`a şikayet etti. Uğur Dündar: Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası. BDP: Ana dilde sorgulanmak istiyoruz. AK Parti: Kıyamet vizyonumuz hazır. CHP: Kıyametin kopmasından AKP sorumlu. MHP: Kıyamet kopsa da şehitlerin hesabını soracağız. Aziz Yıldırım: Kıyamet koptu değil mi Samet, konuşsana Samet. Kıyamet koptu mu, Samet? Fatih Terim: Kıyamet mi kopacak? Durun bi ya, daha Sabri`yi alacaktım oyuna... Mustafa Topaloğlu: Bu iş, bu iş, bu iş var ya, bu iş uzaylı kardeşlerimizin işi... Acun Ilıcalı: Ben evet diyorum. Sergen: Kıyamet güzel ama ben hayır diyorum. Hülya Avşar: Koparsa kopsun. Yıldızlı evet. Nihat Doğan: Benim memleketimin kıyameti bile bir başka kopuyor. Kenan Evren: Nitekim kıyamet kopsa yine darbe yaparım. Süleyman Demirel: Çoh gıyamet gördük. Öyle ip gibi gopacak bir şey değildir. Gıyamet gopmuşsa gopmuştur, gopmamışsa gopmamıştır. Gıyamet günü dündür, dün dündür, bugün bugündür. Yekta Kopan: Kopan kıyamet değil, Yekta Kopan. Kadir İnanır: Ben bile inanmam ülen. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) AK Parti: Kıyamet vizyonumuz hazır. CHP: Kıyametin kopmasından AKP sorumlu. MHP: Kıyamet kopsa da şehitlerin hesabını soracağız. evet000 Nihat Doğan: Benim memleketimin kıyameti bile bir başka kopuyor. gülümseyen000 Kadir İnanır: Ben bile inanmam ülen. :) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) ArO* Esma Nur Abla moralim bozuktu beni güldürdün yaa Allah 'ta seni güldürsün gülümseyen000c* m20m20 |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) AK Parti: Kıyamet vizyonumuz hazır. CHP: Kıyametin kopmasından AKP sorumlu. Sözcü: İşte AKP icraatının sonu. Aziz Yıldırım: Kıyamet koptu değil mi Samet, konuşsana Samet. Kıyamet koptu mu, Samet? gülümseyen000gülümseyen000m20m20 |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) Bir nebzede olsa tebessüm etmenize vesile oldu isek ne mutlu bize :) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) 21 Aralık :) Kıyam'et |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) İnsanlar yarın Allahın izniyle birşey olmadığını görünce ne yapacaklar acaba...? |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) evet birde şu şirince köyüne akın edenler yok mu onları merak ediyorum :) |
Cevap: 21 Aralık kıyamet geyiği ))))) ben yarın ki surat ifadelerini çok merak ediyorumgülümseyen000 |
SAAT: 18:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.