![]() |
Virüsten, depremden, savaştan kaçan Soluğu Türkiye'de alıyor. Ülke değil sanki Nuh'un Gemisi.. :))) |
Çinli doktor Türkiye'ye; "Dana eti, koyun eti ve zor sindirilen yağlı yemekleri daha az yemelisiniz " demiş. Yarasaya ekmek banıp yiyen ulusun doktoru söylüyor bunu... 😌😎 |
Evde dura dura İngiltere Kraliçesi gibi oldum. Arada çıkıp çıkıp balkondan el sallıyorum:)))) |
Harry diye yazılır, Heri diye okunur. Albus Pervical Wulfric Brian Dumbledore diye yazılır, okunmuş gibi yapılıp geçilir. :))) Anneme tişörtümdeki yağ, vişne ve kahve lekesini gösterdim, terlik fırlattı, hâlâ söyleniyor. Reklamlarda böyle değildi ama. Zalımsın dünya Aşk bitki isimleriyle başlar, hayvan isimleriyle bitermiş :)))) |
Dert dinlenir [emoji165] Bay 1 TL Bayan 200 TL [emoji28][emoji28][emoji28] |
teşekkürler :) |
Üç haftalık karantina bitti.işe başlıcam ama nerde çalıştığımı unuttumm20 |
İneğin 🐄 yanından geçerken burnunu tutup; Köpeğin 🐩 pisliğini çantasında gezdirine sosyete denir😝😞😒 |
Her kadın kocasına sıcak yemek vermek zorundadır çünkü cenevre insan hakları sözleşmesine göre her esir sıcak yemek yeme hakkına sahiptir.çay-kahve000 |
[emoji23] Fidye umudu yok Hürriyet umudu yok Mübadele yok Kurtuluş yok[emoji16] Hüküm elimizde. Ölmedigi güne rahmet okusun sıcak çorbayı höpürdetirken[emoji28] Kaçmaya yeltenmesi halinde infazı gercekleştirile. Şahsi malları devletlü eşindir[emoji38] Biz İslam hukukunu işletip merhamet edip iyi davranalım. Aç susuz birakıp eziyet ve işkence etmeyelim[emoji28] |
SAAT: 21:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.