![]() |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) 5 yıldır HAFIZLIK yapan talebenin mazereti: "Hocam, ben tadını çıkarara çıkara Hafızlık yapıyorum. ondan bu kadar uzun sürüyorgülümseyen000 gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Hocasına ders verirken; Rahledeki KURAN'I süzmeye çalışanlar...gülümseyen000 ayıp ayıp, yapılır mı bu hiç? gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Hafızlar zeki olur arkadaş...:) Mesela ders çalışıyormuş gibi gözükmek için, sallana sallana arkadaşı ile muhabbet ederler...gülümseyen000 Zeka işi bu yalan mı?m20 gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Cami'ye giderken chrome gibi Namaz kılarken İnternet explorer gibi olgülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Hafızcell'den müjde: gülümseyen000 Artık Sevap kazanmak çok daha kolay.. Nasıl mı? Hemen bir hafızın dersini dinle, anında her harfe on sevap kazan... Bitmedi bir hafta boyunca hergün dersini dinle ! Yerden göğe kadar hayır duası al... Hadi daha ne duruyorsun daha çok dinle çok kazan. Hafızcell; Her zaman Kazandırır.. gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Seni hαstα eden mikrobu bile kıskαnıyorum biliyor musun; Benim yαpαmαdığımı yαpıyor, İçine işliyorgülümseyen000 gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Pazarda annesinin elini bıraktığı için kaybolmasına rağmen evin yolunu bulan çocuklardık. Takdir beklerken terlik yedik yine o ayrım20 gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Ders verirken takıldığınızda iki defa öksürün, o an ki üç saniyelik vakitte takıldığınız yer aklınıza gelir. Denenmiş ve onaylanmıştır..:) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Mesele; Evli , Mutlu , Çocuklu Olmak Değil, Mesele; Hafız'ım Hafız'sın Hafız'ız Olmak!!! Bilmem Anlatabildim mi?gülümseyen000 gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) *14 Şubat'ta Napıcaksın? * Cumaya Gidiceğim İnşAALLAH gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
SAAT: 21:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.