![]() |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Arkadaşlar! Bakın bu 'İLGİ' .. Sonra göstermedi demeyin gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Ben ezelden beridir eksi açtım yine açarım Hangi hoca bana Kizacakmis sasarinm Kukremis hafızım ders cizelgesini karalar atarım Yirtarim cizelgeyi ben kurstan atilmam kacarim Kursun etrafini sarmissa çelik zırhlı duvar Benim zeka küpü bir beynim var Hafizlar korkmayın hoca nasil bizi boyle derslerle boğar Hoca dediğin nedirki bi anda kukreyen canavar gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Alıntı:
|
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) hafız kardeşim maşallah döktürmüşsün yinealkış000alkış000hepsi çok hoş(: |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) heheheh süper yaaa çok güldüm:))) |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Kurstaki Öğrenciler:) Erkek talebe: + Dostum. Şu dersimi bi dinlesene ya. - La olum bi git. Daha kendi dersim bile hazır değil. Kız talebe: + Dersimi dinler misin? - Uff. ama daha benim dersim hazır deil gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Evet Arkadaşlar Paylaşımlarımızın hepsinde domuz yağı ve hiç bir katkı maddesi bulunmamaktadır:):) Gönül rahatlığıyla İçinizden geldiği gibi Taktir (tşk) edip Yorumlayabilirsiniz..gülümseyen000 gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Üstada Sormuşlar; Neden bu kadar sigarayı seviyorsun? Benim için bir tek yanan o var...demiş:) |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Bu facebook'a karakol şart: Geçen annem yengemle kavga etti. Halam beyendi.Eniştem yorum yaptı. Dedem hepsini dürttü. gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Ezberim Biçim Biçim Ölürem Hafızlar İçin Şeytan Bana Dûşmandır Onu Dinlemediğim İçin gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
SAAT: 01:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.