![]() |
Forumu Bırakıyorum Forumu Bırakıyorum +forumu bırakıyorum - ............. +forumu bırakıyorum dedim -iyi be banane +hiç sadece haberin olsun diye şeyettiydimdi -iyi hadi güle güle +tüh ya yemedi --------------------------------------------- +abi ben şey diyecektim.. -ne?! söyle yoksa forumumu bırakıyorsun +şeyy bennn.. -sen ne? +evet abi bırakıyorum -afferim koçum aldığın en iyi karar bu olsa gerek.. hadi yolun açık olsun + -ne bakıyon?? + -sen hala burda mısın!? -------------------------------------------- -forumu bırakıyorum +ohh ohh kurtulduk yolun açık olsun -bırakma demiyecek misin?? +hayır -kal sensiz ne yaparız da mı demiyeceksin ?? +hayır -hiç üzülmeyecek misin?? +hayır -o zaman bırakmıyorum + o zaman ne diye kandırıyon len beni defol git ben kovuyorum seni ------------------------------------------ -forumu bırakıyorum +neden?? -evimin kadını çocuklarımın anası olcakmışım +kim dedi ? -kocam + kocan fazla türk filmi izliyo heralde... çabuk gir içeri ölmek var dönmek yok bu forumdan - peki tamam girdim --------------------------------------------- +hopp hopp nereye ismet abi -forumu bırakıyorum ben +bi haber vermeden mi ..demek bu kadar değersizdik senin için.. -yaa bende ayrılmak istemiom aslında.. ama rüyalarıma girer oldu forum, artık uyuyamıyorumm yeni birşeyler yazıldı mı diye merak etmekten hiç bi işimle ilgilenemez oldum +abi sen gidince biz napıcaz -bilmiyorum olum bakın bir çaresine.. +bakamayız abi -demek beni bu kadar çok seviyorsunuz boşa heveslemeyin herkes gider YaŞuHa kalır:))))))) |
Cevap: Forumu Bırakıyorum forumu bırakmak kolay değil bağımlılık yapıyor insanda kim ki bırakırsa geri dönmeden yapamazzzz benden söylemesi |
Cevap: Forumu Bırakıyorum Allah iyiliğini versin bi an neden bırakıyor dedim ne oldu bu kıza :) Neyse rahatladım biraz..Aman gitme güzel kardeşim formda olmakda formun bir Ailesine katılmakda bir ayrıcalıkdır :) Paylaşım için teşekkürler... |
Cevap: Forumu Bırakıyorum Kapıdan kovsanıs yukardaki bacadan girerim.böle de inatcıyım:))))) can aplam |
SAAT: 13:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.