|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 29 Ekim 2013 (19:29), Konuya Son Cevap : 30 Ekim 2013 (12:53). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | ![]()
Forumu Bırakıyorum
Forumu Bırakıyorum Forumu Bırakıyorum +forumu bırakıyorum - ............. +forumu bırakıyorum dedim -iyi be banane +hiç sadece haberin olsun diye şeyettiydimdi -iyi hadi güle güle +tüh ya yemedi --------------------------------------------- +abi ben şey diyecektim.. -ne?! söyle yoksa forumumu bırakıyorsun +şeyy bennn.. -sen ne? +evet abi bırakıyorum -afferim koçum aldığın en iyi karar bu olsa gerek.. hadi yolun açık olsun + -ne bakıyon?? + -sen hala burda mısın!? -------------------------------------------- -forumu bırakıyorum +ohh ohh kurtulduk yolun açık olsun -bırakma demiyecek misin?? +hayır -kal sensiz ne yaparız da mı demiyeceksin ?? +hayır -hiç üzülmeyecek misin?? +hayır -o zaman bırakmıyorum + o zaman ne diye kandırıyon len beni defol git ben kovuyorum seni ------------------------------------------ -forumu bırakıyorum +neden?? -evimin kadını çocuklarımın anası olcakmışım +kim dedi ? -kocam + kocan fazla türk filmi izliyo heralde... çabuk gir içeri ölmek var dönmek yok bu forumdan - peki tamam girdim --------------------------------------------- +hopp hopp nereye ismet abi -forumu bırakıyorum ben +bi haber vermeden mi ..demek bu kadar değersizdik senin için.. -yaa bende ayrılmak istemiom aslında.. ama rüyalarıma girer oldu forum, artık uyuyamıyorumm yeni birşeyler yazıldı mı diye merak etmekten hiç bi işimle ilgilenemez oldum +abi sen gidince biz napıcaz -bilmiyorum olum bakın bir çaresine.. +bakamayız abi -demek beni bu kadar çok seviyorsunuz boşa heveslemeyin herkes gider YaŞuHa kalır ![]()
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Şiirler ve Şairler | YaŞuHa | 2 | 2366 | 04 Mayıs 2014 20:47 |
![]() | Dua Bölümü | MusabBinumeyr | 4 | 2613 | 04 Aralık 2013 18:38 |
![]() | Diyet | gün ışığı | 4 | 3128 | 27 Kasım 2013 20:45 |
![]() | Sağlık | YaŞuHa | 2 | 2598 | 27 Kasım 2013 20:34 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Hâdimul İslam | 7 | 3442 | 26 Kasım 2013 19:23 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | ![]()
Forumu Bırakıyorum
forumu bırakmak kolay değil bağımlılık yapıyor insanda kim ki bırakırsa geri dönmeden yapamazzzz benden söylemesi
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
Forumu Bırakıyorum
Allah iyiliğini versin bi an neden bırakıyor dedim ne oldu bu kıza ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | ![]()
Forumu Bırakıyorum
Kapıdan kovsanıs yukardaki bacadan girerim.böle de inatcıyım ![]()
__________________ ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) | Aysima | Forum Etkinlileri | 51 | 10 Şubat 2022 20:38 |
kedilerin forumu olursa:)) (Medineweb) | TıLSıM | Komik Paylaşımlar | 4 | 13Haziran 2019 02:16 |
Ben Namazı Bırakıyorum Artık | MusabBinumeyr | Namaz-Abdest-Teyemmüm | 0 | 22 Temmuz 2012 10:59 |
Anneye forumu anlatmak :) | MERVE DEMİR | Komik Paylaşımlar | 10 | 24 Ocak 2012 15:28 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|