![]() |
Orta yaş bunalımındayız :) ))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bisikleti kim sürüyosa fena çarpmış😅 forum dağılır acile yetiştirin😅 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gülümseyen000 bu nası bi tatlılık yahu:):) Neşesi tam bizim başkan neşesj hegülümseyen000 Ellerinizden öperiz sayın yaşlılarımcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vasat, Esma abla ve ben dondurma yerkene .)))) Aylardır dr yolundayim. Ölçü verdim kalıp çıkardılar. Provası, yükseltisi derken ha bugün ha yarın alamadım dişleri.)) Esma abla da lafı yapıştırmış hemen.)) E sizde boykota biraz dikkat edin yahu.. Tebessümlükc* |
Alıntı:
Rabbim ele-avuca düşürmeden, akıl nimetinden yoksun bırakmadan, rezil rüsvay etmeden, müslümanlar olarak yanına alsın dilerim; hem beni, hem de hepimizi : ) amn*cicekver |
Bu arada dişler konusunda espri miydi bilmiyorum ama gerçekse: Rabbim kolaylıklar versin, tez elden tamamlanması ve alışabilmeniz duasıyla diyeyim amn*cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yakınlarımdan genç yaşta diş yaptırmak zorunda kalan oldu, yaşın gençliğine de bakmıyor ırsi olunca. Allah kolaylık versin her kim yaptırıyorsa veya yaptıracaksa, şahsen ben sadece sürece şahid olmaktan bile korktum, o kadar diyeyim : ) |
SAAT: 03:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.