![]() |
Alıntı:
Bildiğin abdesti aldım haydin hız yapmaya der bi bakışın vargülümseyen000 Son yolculuk olmasın şimdi bizim için, İzmir de metro varmı metroyla olmadı dolmuşla gezeriz biz:)gülümseyen000 |
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim uzun bir aradan sonra @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir araya gelirse/cic/ek/ Anlatacak çok şeyleri var, üniversite okuyorlar kolay değilc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Mihrinaz hocam, ehliyet var, korkma ne olacak çarpa çarpa dolaşırız İzmir'i..gülümseyen000 |
Alıntı:
yaş geçmiş ama iş bitmemiş bizdehyyyyy |
Alıntı:
bu derslerle nasıl başedecez nasıl calşıp gececeğiz diye dertleniyoruz heralde :) |
Dünya sağlık örgütünün yaptığı açıklamaya göre 65 yaşına kdr genç oluyormuşuz 65 ile 85 arası orta yaş 85 den sonrası yaşlı sayılıyormuş.. Ehh o zmn ben daha gencim sizi bilmem 60' a yeni basdım :)))))))) |
Allah sağlık ve afiyet versin MasaAllah esma ablamaalkış000 |
[QUOTE=Mihrinaz;422578]@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim uzun bir aradan sonra @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir araya gelirse/cic/ek/ Anlatacak çok şeyleri var, üniversite okuyorlar kolay değilc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] konusulacak cok sey varmis sankim dedikodu yapmisiz gibin geldi bana gibi bilemiyorum kimi cekistiriyoz artikin gülümseyen000 |
[QUOTE=Allahın kulu_;422650] Alıntı:
|
[QUOTE=Esma_Nur;422652] Alıntı:
|
SAAT: 01:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.