www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Kara Kartal,Al Tarihi: 12 Mart 2023 (19:23), Konuya Son Cevap : 15 Mart 2023 (19:23). Konuya 4 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]() Ben Hzr, paralar Cebrail Aleyhisselam'a vericem zmir'in Konak ilesinde kendisini Hzr Aleyhisselm olarak tantp, niversite bitiren vatanda kurban borcu olduu ve paralar Cebrail Aleyhisselam'a vereceini syleyerek dolandran pheli kskvrak yakaland. 191 su kayd olduu renilen zanl, karld mahkemece adli kontrol artyla serbest kald. ![]()
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 1 | 20 | 16 Temmuz 2025 17:47 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Esma_Nur | 1 | 83 | 13Haziran 2025 11:48 |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 2 | 90 | 10Haziran 2025 23:25 |
![]() | Gndem/ Manetler | Hdimul slam | 1 | 77 | 06Haziran 2025 19:31 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Kara Kartal | 0 | 66 | 06Haziran 2025 19:05 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
imdi haberlerde izledim bu olay pesss dedim kimemi? nananlara! Traji komik olay adamn biri kp kiiye ben hzrm Cebrail as para vereceim diyor ve bu kii nvst mezunu ok enteresan 🤔 nvst bitirseler ne olacak yoldan geen berdu ben hzr as yim diyerek istediini alyor . Bunlarn ya islamdan hi haberi yok yada Farkndalk yok insanlrda zellikle yeni nesilde dijital dnya mahvetti genleri akllar bir kar havada alanacak halimize glelim😒
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 ubat 2018 | ![]()
niverstlerinn 2 yllk yada akretim olduuna iknayim ama ispat edemem ![]() Haklarnda yemeyelim.Canan Karatay'n bile dolandrld memleket buras ![]() Cebraille alveri ilgin kafa yaps. ![]()
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Mesele akdan veya rgn okumak deil mesele okuduunu anlamada! Snflandrmak yanl diye dnyorum 🤔 sadece snf gemek iin okuyorsa rgn ak fark etmezki her trl snf geer ama kendisine bir eyler katmak iin okuyorsa en ince ayrntsna kdr idrak etmeye alr.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
03 ubat 2018 | ![]()
Aynen aka olarak syledim zaten. niversiteyle olsa Canan Karatay ordunaryus. ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Hzr Aleyhisselam Ve lm-i Ledun | MusabBinumeyr | Peygamberler(a.s) | 1 | 09 Austos 2014 14:34 |
Hizmet Paralar Mehmed evket Eygi | Tuba_ | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 18 ubat 2014 01:03 |
Cebrail a.s. ile ilgili | SEHER GL | Soru Cevap Arivi | 0 | 19 Austos 2013 14:05 |
Cebrail (a.s) | MERVE DEMR | slami Kavramlar | 1 | 09 Mays 2009 16:49 |
KEY paralar haram m? | AkZehra | Soru Cevap Arivi | 28 | 22 Austos 2008 22:51 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|