![]() |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Bir sorudada türkiyenin ençok alanını hangisi kaplar gibi bir soru vardı. Tarım, ekili dikili alan, orman vs.ben dağlar yaptim |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Bir soruda anlatım bozukluğu nu soruyordu ben yanyana diye bir ikleme kelimesini isaretledim. |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları En az deniz turizmine sinopu isaretledim ama burosu ların doğrusunu bilmiyorum |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Alıntı:
Alıntı:
Bu soruda Ayvalık için Akdeniz kıyı kesiminde diye yazılmış bir soruydu, hatta yanıltmaya çalışıyorlar diye düşündüm. Diğer şıklara baktığımda '' hayır çok ciddiler '' dedim. Bende benim için mantıksız olan şıkkı yani Ayvalığın Akdeniz kıyı kesimi yada kıyı şehri diye bir kelime kullanmışlardı işte onu işaretledim. Ama istişareye bakıyorumda herhalde doğru ve yanlış cevap yarı yarıya gibi görünüyor. |
sacide hanım bende yanyana kelimesinin yanlış yazılmış olduğunu düşünerek bu şıkkı işaretledim. |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Bir soruda da hangisi Genç Osmanlılardan değildir ? a. Namık Kemal b. Ziya Paşa c. Mithat Paşa d. Şinasi e. Ahmet cevdet Paşa E şıkkı |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Kpss de barajı geçmek için kaç netimiz olmalı? |
evirdim çevirdim..ikiside çıkıyor baktım..ama gelir kaynağı tam çıkmıyor diye düşünüp onu işaretledim..ama dönüp baktığımbir soru oldu kendisi:)mahcup000 |
yani bütün şıklar açıkça çıkıyor..hatta bu şıklarda gayet güzel çıkıyordu.. en çıkmayanını bulmaya çalıştım bendegülümseyen000kimseye-söyleme000..dur bakalım hayırlısı.. |
|
SAAT: 08:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.