![]() |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları En az deniz turizmine sinopu isaretledim Türkiye de yapılan göçlerle alakalı verilen bilgilerden hangisi yanlıştır? (En çok beyin göçü vardır) Nüfus grafiğindeki verilere göre hangisi doğrudur? (1945-1955 arasında nüfus artış hızı en fazladır) demiryolu gelişmemesi- kastamonu ile hakkari bölgesi işaretli alanlar vardı Haritadaki gösterilen yerlerde aşağıdakilerden hangisinin etkisi yoktur? (Bitki örtüsü) editor arkadaşlardan biri benim ilk sayfadaki sorular mesajıma yukardaki soruları da ekleyebilir mi |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları türk edebiyatının ilk kadın roman yazarı fatma aliye |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları En az deniz turizmine sinopu isaretledim ben bunun cevabını rize yaptım..rizede hiç deniz turizmi yok...sinopun kıyı güzelliği var diye düşündüm... doğrusu bumu acaba...düşünceli000 |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Alıntı:
mehmet akif neye dayanarak Sinop cevabını verdin, hatayı biz mi yaptık, merak ediyorum.. |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları arkadaşlar ben başka forumdaki yorumlara göre bir de burda sacide yazmıştı soruların cevabında hata yapmış olabilirim başka forumda sinop rize muhabbeti var ama sinop daha ağır basıyor |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları bu soruları toplamak için çok zaman harcadım ama olsun sizler de ben de sonuç açıklanana kadar merakınızı giderin diye istedim inşallah bayramdan once yani bu cuma sonuçları açıklarlar kaç puan aldığımız belli olur daha önümüzde dhbt sınavı var bayram hazırlığıyla az da olsa dhbt'ye çalışalım inşallah |
|
|
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları Atatürkün okuduğu okullar sorusu vardı. |
Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları En az deniz turizmine sinopu isaretledim Türkiye de yapılan göçlerle alakalı verilen bilgilerden hangisi yanlıştır? (En çok beyin göçü vardır) Nüfus grafiğindeki verilere göre hangisi doğrudur? (1945-1955 arasında nüfus artış hızı en fazladır) demiryolu gelişmemesi- kastamonu ile hakkari bölgesi işaretli alanlar vardı Haritadaki gösterilen yerlerde aşağıdakilerden hangisinin etkisi yoktur? (Bitki örtüsü) türk edebiyatının ilk kadın roman yazarı fatma aliye Atatürkün okumadığı okul kuleli |
SAAT: 08:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.