![]() |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı yok daha başlamadım sadece muratın önlisans kitabını aldım ona bakıyorum arada teşekkurler kitab ismi için |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı arkadaşlar bugün bir kız bana sen liseden girmen lazım kpss ye mezun değilsin çünkü dedi benimde kafamı karıştırdı kayıtta diplomasını istemişlerde sizin fikriniz nedir? |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı Yok nazlı yok dinleme o kızıgülümseyen000..geçen kpss ye de girdim öyle diploma falan istemediler.bankaya kayıt parasını yatırıyorsun sonra en yakın ösym bürosundan kaydını tamamlıyorsun..yani mezun olabilecek durumda olanlar da girebiliyo.. |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı hacı 2. sınıfta mezun olabilir durumda olmuyor musundüşünceli000 |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı S.a Mehmet akif..onlar senin 1. Veya 2. Olduğuna bakmazlar..hatta yanlış değilsem istersen lisans düzeyinden bile girebilirsin..ama önemli olan o kpss puanıyla bi yere yerleştiğinde hangi düzeyden mezunum demişsen o diploma elinde elinde hazır olmalı...yani mevzuatta bi değişiklik olmamışsa önlisans düzeyinden girebilirsiniz ve kpss puanınızı da bi sene değerlendirebilirsiniz.. |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı Alıntı:
|
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı arkadaşlar kayıtlar için son günler kaçımayın 4 temmuz son gün |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı coğrafyayı bitimek üzereyim hyyyyy çalışınca oluyor arkadaşlar ilk başta çok yanlış çıkıyodu şimdilerde baya az çıkıyo hyyyyy |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı video izliyorum kitaptan çalışıyorum konu testi çözüyorum kpss girecek arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı Alıntı:
|
SAAT: 16:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.