![]() |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı kpss sonucu ne kadar süre geçerli oluyor bir de arkadaşlar? |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı Alıntı:
önlisansa diyorsanız 2 yıl geçerli.yani sınav zamanlarında geçerliliklerini yitiriyorlar |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı burayı hareketlendirmek lazım (: |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı selamun aleykum bende bu sene kpss ye hazırlanıcam inşallah ilahiyat 2. sınıfım yeterliliğimide aldım yaz dönemi geçici öğreticilik yaptım şimdi benden 15 öğrenci toplamamı istiyorlar göreve devam edicem Allah ın izniyle kpss çokmu zor ve ben ihl çıkışlımı yoksa önlisan düzeyindemi sınava tabi tutulucam bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. |
ayşe yüsra seninle hemen hemen aynı durumdayım, farklı olarak ben önlisansı bitirdim ve bu yaz geçici öğreticilik yapmadım onun dışında kpssye hazırlanmak istiyorum yeterliliğim var ve görev almak istiyorum. onbeş öğrenci toplamanı istemişler, bende biraz uğraşsam toplarım inşallah ama yer ayarlamak da gerekiyormuş bu konuda bilgin var mı? |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı Bir de hangi ilde olduğunu söyler misin? |
Allah ikimzinde yardımcısı olsun. |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı selamün aleyküm kaynak isimlerini mesaj atabilir misiniz? |
aleykum selam.ihtiyaç,yargı ve yediiklim vardı bende bunlardan hangisini tavsiye edersiniz derseniz ihtiyaç ve yediiklim evet000 |
Cevap: önlisans kpss paylaşım alanı burası benden bahsediyor demek ki... |
SAAT: 06:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.