www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Elvin meyra,Al Tarihi: 18Haziran 2012 (00:40), Konuya Son Cevap : 21 Nisan 2014 (08:31). Konuya 61 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]()
yok daha balamadm sadece muratn nlisans kitabn aldm ona bakyorum arada teekkurler kitab ismi iin
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 17130 yelik T.:
06 Mart 2012 | ![]()
arkadalar bugn bir kz bana sen liseden girmen lazm kpss ye mezun deilsin nk dedi benimde kafam kartrd kaytta diplomasn istemilerde sizin fikriniz nedir?
__________________ "tevazu, karlatn her mslmann senden stn olduunu kabul etmendir.." |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 17525 yelik T.:
23 Mart 2012 | ![]()
Yok nazl yok dinleme o kz ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 17525 yelik T.:
23 Mart 2012 | ![]()
S.a Mehmet akif..onlar senin 1. Veya 2. Olduuna bakmazlar..hatta yanl deilsem istersen lisans dzeyinden bile girebilirsin..ama nemli olan o kpss puanyla bi yere yerletiinde hangi dzeyden mezunum demisen o diploma elinde elinde hazr olmal...yani mevzuatta bi deiiklik olmamsa nlisans dzeyinden girebilirsiniz ve kpss puannz da bi sene deerlendirebilirsiniz..
|
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 16640 yelik T.:
12 ubat 2012 | ![]() mehmet akif bu yl da girebiliyoruz nk 2 yldabir yapld iin seneye biz mezun olunca yok mesela
__________________ “Kim Allah’a kar gelmekten saknrsa, Allah ona skntdan k kaplar aar. Onu hi ummad yerlerden rzklandrr. Allah’a dayanp gvenene Allah kfidir.” |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
12 ubat 2012 | ![]()
arkadalar kaytlar iin son gnler kamayn 4 temmuz son gn
__________________ “Kim Allah’a kar gelmekten saknrsa, Allah ona skntdan k kaplar aar. Onu hi ummad yerlerden rzklandrr. Allah’a dayanp gvenene Allah kfidir.” |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
12 ubat 2012 | ![]()
corafyay bitimek zereyim ![]() alnca oluyor arkadalar ilk bata ok yanl kyodu imdilerde baya az kyo ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
12 ubat 2012 | ![]()
video izliyorum kitaptan alyorum konu testi zyorum kpss girecek arkadalar sizler neler yapyorsunuz
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kpss nlisans km Sorular | nuren35 | KPSS-km Sorular-Cevaplar | 0 | 06 Ekim 2020 17:16 |
2018 nlisans KPSS'de km Sorular... | nuren35 | KPSS-km Sorular-Cevaplar | 2 | 17 Kasm 2018 17:02 |
2014 kpss nlisans genel kltr sorular | mehmet akif2 | KPSS Genel Kltr | 46 | 29 Eyll 2014 11:16 |
Medineweb kpss nlisans iin vatandalk notlar !! | makbergl | Vatandalk | 1 | 11 Nisan 2014 19:08 |
2012 Kpss nlisans Konular | Medineweb | KPSS stiare/Sohbet | 4 | 11 Eyll 2013 16:09 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|