![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocam sen lisans kpss ye mi girmiştin Matematik yapabilmen büyük bir artı sen de Maşallah dgs notun yüksek evet Marmara ilahiyat rahatlıkla gelir bence 1. Sınıftan Marmara ilahiyat oku anladığım yaşın da çok büyük degil evli de degilsin en uygunu örgün bence |
Alıntı:
Daha yüksek lisans yapacağız Arkadaşlarım Nevşehir'den uzaktan eğitim olarak formasyon aldilar Ilk dönem okula gidilmiyor ama ikinci dönem staj ve bir gün yüzyüze eğitime gidiyorlardi |
Yuksek lisansi Islam sanatları tarihinden istiyordum onlisans okurken |
Kpss için Türkçe dilbilgisi ve paragraf çalışmam lazım arada alese dw hazırlık olur inşallah |
Alıntı:
Gönlüm hep Marmara İlahiyat dese de mecburen yazmayacağım gibi gözüküyor :( Evlilik gemisi henüz bizim limana yanaşmadı : ) Fakat yaş olarak 29-30'a geldik : )) |
Eğitim Bilimlerinden ogretim yöntem vw tekniklerinden başladım formasyondaki bilgiler d az cok aklımda çok zor olmuyor Ozel öğretim Yöntemlernden alanda da çok çıkıyor örnekler dikab öğretmeni ..........bey ........hanim diye geçiyor Kpss Coğrafya tarih hafıza teknikleri videolarindan biraz baktım Tam bir programa girmem lazım |
Hem okul hem formasyon zaten çok vaktimi alıyor diye soru bankasi kitaplarınin cevabina hemen bakarak calisiyordum soruda ne soruyor veya hic düşünmeden Bunun eksikliğini sınavlarda çok yaşadım Türkçeden çok soru da çözemedim Elimden ales kitabı var soru Bankası kitabı da alırsam cok soru cozeyim ki okuduğumu anlama pratiği kazanayim inşallah |
Siz de çalışma yöntemi veya çalışmanizdaki eksi artı yönleri paylaşın |
Eğitim Bilimleri soruları uzun oluyor ama onları da cevaba hemen bakmadan anlayıp çözmeye çalışacağım inşallah |
SAAT: 08:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.