![]() |
Hocam az ama öz çalışmak gerekiyor... Çok çalışmaktansa verimli çalışarak sonuca ulaşacağınızı düşünüyorum... |
Hocam herkesin kapasitesi farklı ben çok çalışırsam normal başarı elde edebilirim Zaten ayrınti çalışmayacagim hemen usanir bıkarim Konulara söyle bakarım soru çözerek bilgileri taze tutarım Sanırım benim çalışma ortamim çok sesli bi oturuyorum kırk defa kalkıyorum yaş ve kapasite derken çok da başarı elde edemiyorum |
Alıntı:
Siz şayet başarıya odaklanırsanız -evelAllah- başarının gelmesi de kaçınılmaz olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun; DUALARIM SİZİNLE... |
Ben yaşa takılmiyorum Öğrenmede yaş faktörünü söylüyorum :) |
Bilgisayar elime daha geçmedi fiş yeri de eğik o yapılacak İçindeki bütün bilgiler silinmiş KPSS ve alanla ilgili bisssuru şey toplamstim denemeler başka bilgiler tekrar toplamaliyim Mülakatta yüksek düşük puanlar verilmesi motivemi bozdu Elimden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağım inşallah Ablam konu anlatım setine de çalış dedi Sağolsun ikinci el yargı konu anlatım almış gy gk den Biraz daha alacak sonra gönderecekler |
Videolarla da bakacağım bilgisayar gelseydi inşallah |
Gy gk de pegem yayınları 5000 soru Bankası alsam diye düşündüm ablam 2. El sori Bankası seti alalım diyor Tam motive olmuş değilim ama eğitim bilimlerine bakmaya çalışıyorum Ales kitabından paragrafda çözmeye başlamalıyım Kimse çalışıyorum diye yazmayınca motivasyonu tam sagliyamiyorum sanırım |
Bilgisayar bi yapılsa iyi olacak F Geçen de biraz hafiza tekniği tarih videosuna baktım |
Alıntı:
|
kpss sınavları mülakat düşüncelerinden sıyrılarak aynı okul zamanı gibi sıkı bir şekilde çalışmak lazım allahın izniyle ve yardımıyla eğitim bilimleri kitap seti çok fazla bitirebildiğimi yaparım çok soru çıkan kitaplarına başta çalışacağım haftasonu kayseriye gittiğimizde ablam ikinci el bulamamış ama pegem yargı gibi yayınevlerinin gy gk hem konu anlatımı hem soru bankasını alacak ablam ben konuya bakayım sonra pegemin 5000 soru bankasını alayım yeter diyordum ablam değişik yayınevlerinden soru çözmelisin diyor bi düzene oturtsam kpss konuları benden korksun ama inşallah sıkı yönetime girmeliyim kendimi yıpratarak değil okul okuyor gibi derse eve çocuklara koşmadan zevk alarak inşallah |
SAAT: 08:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.