![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet 5. Meal hatmimizde iki cüz boşta almak isteyen kardeşlerimizi davet ediyorum. Abdulmelik, yetersiz kardeşlerim ve FERDİ BEY cüzlerimizi okuduksa lütfen not düşelim. (ABDULMELİK OKUDU) 24 ve 26 cüzlerimiz alınmamıştı. 24 . cüzü ben alıyorum geri kaldı bir cüzümüz. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 26 yida ben alıyorum |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6.meal den, 1. cüzü ben alıyorum inşaallah.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4.Cüz = 5.Cüz- == 6.Cüz- = 7.Cüz- =Yasemin Ataman = OKUNDU 8.Cüz= 9.Cüz- = 10.Cüz- = 11.Cüz- = 12.Cüz- = 13.Cüz- = 14-Cüz:İncesızı= OKUNDU 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz- = 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 29.Cüz- =Yavuz Selim 30.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5. Cüzden yetersiz kardeşlerim ve FERDİ BEY cüzlerimizi okuduksa lütfen not düşelim. Alıntı:
Ve la diyebilmek kardeşimin 6. cüz talebi beni çok sevindirdi Rabbim kendisinden razı olsun. Arapça hatimlerin haftalık indiği bir toplumda mealden ne kadar uzak yaşıyoruz. Ben isterdim ki haftada bir meal hatmi bitirebilseydik. Tüm kardeşlerimin haftada bir cüz okuyacak zamanını ayırmasını, ortak bir yürek sesi ile bu paylaşımda bir araya gelmek istiyordum.Haydi arabada, parkta, evde iş yerlerinde öğlen paydaslarında haftada sadece bir cüz okumak için vakit ayıralım. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 30.cüz alıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Ben 28. oğlum Yavuz Selimde 29. cüzleri okuyalım inş . |
Cevap: Meal Hatmine Davet 2.cüzü de ben okuyayım inş. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 1.cüz okundu.. 3. cüzü ben alıyorum inşaallah |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
FERDİ BEY 'in almış olduğu cüzü ben okuyacağım. Not düşmenize gerek yok FERDİ BEy. Yetersiz kardeşim okuyup okumadığınızı lütfen bildirin. Eğer okuyamadınızsa, almak isteyen kardeşlerimle okuyalım. |
Cevap: Meal Hatmine Davet yetersizin ,aldığı cüzlerin, 17.cüzü ben alıyorum bu gün okurum inşaallah.. |
SAAT: 17:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.