![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet 30 .cüz okundu..evet000 22.ci cüz alıyorum cumaya kadar okurum inş. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
Allah razı olsun.. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 19.cüzü ben alıyorum inşaallah... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 19.cüz okundu...23. cüzü alıyorum inşaallah.... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 23.cüz okundu... |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
Allah razı olsun Kardeşim. Meal Hatmımızı kapatayım diyorum siz ne dersiniz? malesef katılım yok. İsterdimki kardeşlerim her akşam 20dkk meale ayırsa fakat olmadı , olmuyor görüyorsunuz. Bu güne kadar katılıma katılan kardeşlerimden Rabbim razı olsun. Devam diyorsanız yapalım , kapatalım diyorsanız kapatalım. 26 ve 27 ben alıyorum |
Cevap: Meal Hatmine Davet 8-9 okundu geç kaldım ksra bakmayın ... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 24 de ben alıyorum... Abla kapatmayalım,çünkü islam davasında haklı olmak yetmez önemli olan kararlı ve devamlı olmaktır,Rabbimiz sayımızı artıracaktır inşaallah....Rasulullahın nasihatıdır müslümanlar ayda en az birdefa kuranı anlayarak okumalıdırlar diye rivayetlerde mevcut... |
Cevap: Meal Hatmine Davet yeni hatim açalım.. 1.cüz alıyorum cumaya kadar okurum inş. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Meal hatmi devam etsin. Faydalı oluyor. Cüz notları oluşturmama vesile oluyor. Her hatimde 2-3 cüz alırsam ve notlar çıkarırsam topluca elimde doküman oluşmuş olacakArO* |
SAAT: 11:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.