![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
7. hatim haftaya başlasa daha iyi olur ( benim açımdan). :) 3-4 gün netten uzak kalacağım |
Cevap: Meal Hatmine Davet hocam o sorular bana çok lazım.. hastalanmayın işiniz çıkmasın sakın...inş.tüm kuranın dökümanı elimizde olacaktır zamanla.. |
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun o zaman yola devam edelim.Abdülmelik kardeşim daha hatimde cüzümüz bitmedi ordan alsanız . Yeni hatıme geride cüz kalmadan yol alalım. 24-25 açık ikisinide mi versek size bilmem ki?düşünceli000gülümseyen000 |
7. meal hatmımız Önümüzdeki hafta başlar bende nette olamayacağım ayın 20 sine kadar. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 24 ve 25 cüzleri Abdülmelik hocamız okumuş Allah razı olsun arkadaşlar 6 meal hatmımız bitmiştir. |
onları okudum kusura bakma :) hatim p tesi başlıyabilir ama ben 1.cüz şimdi alayım. |
:) okuduğum bu iki cüz bu hatme ait değil...gözaçıklık yapma. |
Cevap: Meal Hatmine Davet [QUOTE=Abdulmelik;159025]:) okuduğum bu iki cüz bu hatme ait değil...gözaçıklık yapma.[/QUO 24 .cüzü Lademek kardeşimiz almış. Allah razı olsun. |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 3.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 4.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 5.Cüz- ==[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 6.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 7.Cüz- =Yasemin Ataman = OKUNDU 8.Cüz=[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 9.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 11.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 12.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 13.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 14-Cüz:İncesızı= OKUNDU 15.Cüz=Yasemin Ataman = OKUNDU 16.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 17.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 18.Cüz- =la diyebilmek = OKUNDU 19.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 20.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 21 Cüz= =mahsun = OKUNDU 22.Cüz = =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]= OKUNDU 23.Cüz- = = OKUNDU 24.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 25.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 26.Cüz- =Yasemin Ataman 27.Cüz- =Yasemin Ataman 28.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU 29.Cüz- =Yavuz Selim = OKUNDU 30.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 25.Cüz- tek cüz açığımız var arkadaşlar... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 25. cüzü ben alıyım inş. |
SAAT: 14:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.