![]() |
Cevap: haydi cüz okuyalım mehmet Akif üyeden alıntı talibetün sanırım f_kryln 13.cüz ve 23. cüz arasını alacağım dedi yanlış anlamadıysam mahcup000 1.hatimimiz başlamıştır 1.cüz:talibetün 2.cüz:mihrinaz 3.cüz:mihrinaz 4.cüz:mehmet Akif 5.cüz: 6.cüz: 7.cüz: 8.cüz: 9.cüz: 10.cüz: 11.cüz: 12.cüz:talibetün 13.cüz:f_kryln 14.cüz:f_kryln 15.cüz:f_kryln 16.cüz:f_kryln 17.cüz:f_kryln 18.cüz:f_kryln 19.cüz:f_kryln 20.cüz:f_kryln 21.cüz:f_kryln 22.cüz:f_kryln 23.cüz:f_kryln 24.cüz: 25.cüz: 26.cüz: 27.cüz: 28.cüz: 29.cüz: 30.cüz:inceSızı |
Cevap: haydi cüz okuyalım Alıntı:
evet toplam 11 cüz aldık.13 dahil............................................. ..... 23 dahil. |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım 43 bebeğim var :) kuran kursu öğreticisiyim hocam. |
Cevap: haydi cüz okuyalım Bu konu altında yazılıp çizilenden ben kendi şahsıma şunu çıkardım... Kuranı anlayarak okuyacaz,hem arapçasını hemde anlamını ve niyetimizde Allah için ve Allaha ve rasulunun uygulamasına göre olacak. o zaman hem arapça,hemde meal alan arkadaşları bölmeyip ortak bi çalışma olsun..Arapça ve meali birleştirelim ikisini birlikte okusunlar alan arkadaşlar.... |
akıl akıldan üstündürevet000 hem ayrı gayrılık da hoş bir şey değildi ama bu iş nasıl olacak yani nerede birleştirelim düşünceli000 |
ha o işide,organizatörler düşünsün.... |
Cevap: haydi cüz okuyalım Şaşırdım takdir ettim :) alkış000 ablacım Yasemin ablaylada konuşup anlaşmanız gerekiyo konular birleştirilir ama takibi sizin elinizde olacağından siz karar verin konunun biri diğerinin yanına taşınabilir ... Ya işte abi gördünüz mü istenen ne ? Hepimiz Allah rızasına burdayız inşAllah.Üslup herşey... |
|
Meal hatmi aynı çizgi üzerinde devam edecektir. |
Cevap: haydi cüz okuyalım talibetün o zaman meal ve arapça hatim birbirine karışır |
Cevap: haydi cüz okuyalım talibetün yasemin ataman konuyu değiştirmeyeceğini söyledi burası kalsın ne dersin? |
Cevap: haydi cüz okuyalım inşallah dersler arasında meal hatmine de katılırız arapça kuran hatminede vakit ayırırız |
Konu değişmek ne demek, herkes açtığı konuyla yol alır bu biraz saçma bir teklif. Meal hatmi çizgisinde katılım olsada olmasada adıyla kalacak isteyen katılır istemeyen katılmaz. |
Cevap: haydi cüz okuyalım yasemin ataman ben konu değiştirelim demedim ben talibetüne her iki konuda kalsın dedim |
tamam siz bilirsiniz ben ne yapacağımı bilemedim açıkçası bir hayırda bulunayım dedim işler birbirine karıştı bazı arkadaşlar konuları birleştirin diyor ben onlara binaen söyledim bütün bunları yoksa benim fikrim değildi tamam herkes bu şekilde devam etsin mahcup000 |
Cevap: haydi cüz okuyalım yasemin ataman arkadaşlar sadece ılımlı bir yol bulmaya çalıştılar zaten en son senin fikrin kabul olur sen de fikrini söyledin ama bizlere karşı biraz sert ve kırıcı tavır takındın gibi geldi bana ben bu mesajı tartışmaya açık şekilde yazmadım tartışmaya da asla girmem |
|
ve gerçekten çok sakinim tamam arkadaşlar hepinizden ayrı ayrı özür diliyorummahcup000 |
Cevap: haydi cüz okuyalım talibetün sen sadece fikirleri değerlendirdin sadece bu başka sorun yok |
Arkadaş arapça veya başka konu açacak götürecekse bu onun hakkı tabi ki, paylaşımlar olacak fakat kendi aranızda karar alıp bu şekilde yansıtmanız beni üzdü. |
Cevap: haydi cüz okuyalım yasemin iletilere dikkat ettiysen yasemine soralım ne derse diye söylendi talibetünde fikirleri değerlendirdi fikir makul geldi en son kararı sen yine verecektin aslında ortada hiçbir sorun yok ama hepimiz gerildik |
Cevap: haydi cüz okuyalım Bencede birbirimizi hayır yarışında üzmeyelim imkanımız var ise arapçası ile birlikte okuyalım şahsım adına her ikisini bir arada yapmaya çalışırım hem bilgilerimi yenilemik hemde insanlara faryadalı olmak adına yapılan bir hayır hizmeti Allah hepinizden razı olsun... |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım 1.hatimimiz başlamıştır 1.cüz:talibetün 2.cüz:mihrinaz 3.cüz:mihrinaz 4.cüz:mehmet Akif 5.cüz: 6.cüz: 7.cüz: 8.cüz: 9.cüz: 10.cüz: 11.cüz: 12.cüz:talibetün 13.cüz:f_kryln 14.cüz:f_kryln 15.cüz:f_kryln 16.cüz:f_kryln 17.cüz:f_kryln 18.cüz:f_kryln 19.cüz:f_kryln 20.cüz:f_kryln 21.cüz:f_kryln 22.cüz:f_kryln 23.cüz:f_kryln 24.cüz: 25.cüz: 26.cüz: 27.cüz: 28.cüz: 29.cüz: 30.cüz:inceSızı |
Cevap: haydi cüz okuyalım Ablam ya Allah rızasına bi cüz daha inşAllah 5. cüzü istiyorum teşekkür ediyorum :) |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım 1.hatimimiz başlamıştır 1.cüz:talibetün 2.cüz:mihrinaz 3.cüz:mihrinaz 4.cüz:mehmet Akif 5.cüz:inceSızı 6.cüz: 7.cüz: 8.cüz: 9.cüz: 10.cüz: 11.cüz: 12.cüz:talibetün 13.cüz:f_kryln 14.cüz:f_kryln 15.cüz:f_kryln 16.cüz:f_kryln 17.cüz:f_kryln 18.cüz:f_kryln 19.cüz:f_kryln 20.cüz:f_kryln 21.cüz:f_kryln 22.cüz:f_kryln 23.cüz:f_kryln 24.cüz: 25.cüz: 26.cüz: 27.cüz: 28.cüz: 29.cüz: 30.cüz:inceSızı |
Cevap: haydi cüz okuyalım talibetün listeyi güncellesene ince sızı 5. cüzü aldıAğzı-Açık000 |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım o zaman ben görmedim sadece sana şaka yapmak istedim |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım 24.cüz (kızım Nuray tarafından okunacak) 25.cüz ben okuyacağım inşaAllah |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım 1.hatimimiz başlamıştır 1.cüz:talibetün 2.cüz:mihrinaz 3.cüz:mihrinaz 4.cüz:mehmet Akif 5.cüz: 6.cüz: 7.cüz: 8.cüz: 9.cüz: 10.cüz: 11.cüz: 12.cüz:talibetün 13.cüz:f_kryln 14.cüz:f_kryln 15.cüz:f_kryln 16.cüz:f_kryln 17.cüz:f_kryln 18.cüz:f_kryln 19.cüz:f_kryln 20.cüz:f_kryln 21.cüz:f_kryln 22.cüz:f_kryln 23.cüz:f_kryln 24.cüz:nuray 25.cüz:Abdulmelik 26.cüz: 27.cüz: 28.cüz: 29.cüz: 30.cüz:inceSızı |
Cevap: haydi cüz okuyalım Bende 5. cüzü alıyım inş |
|
Cevap: haydi cüz okuyalım 1.hatimimiz başlamıştır 1.cüz:talibetün 2.cüz:mihrinaz 3.cüz:mihrinaz 4.cüz:mehmet Akif 5.cüz:Esma_nur 6.cüz: 7.cüz: 8.cüz: 9.cüz: 10.cüz: 11.cüz: 12.cüz:talibetün 13.cüz:f_kryln 14.cüz:f_kryln 15.cüz:f_kryln 16.cüz:f_kryln 17.cüz:f_kryln 18.cüz:f_kryln 19.cüz:f_kryln 20.cüz:f_kryln 21.cüz:f_kryln 22.cüz:f_kryln 23.cüz:f_kryln 24.cüz:nuray 25.cüz:Abdulmelik 26.cüz: 27.cüz: 28.cüz: 29.cüz: 30.cüz:inceSızı |
Cevap: haydi cüz okuyalım 29.cüzü alıyorum.diğer başlıkta 2 cüz aldım.ama bu başlıktaki cüz salı gününe kalacak.ölmezsem okurum inş. 6 cı cüzü annem yarın okuyacak inş. |
Cevap: haydi cüz okuyalım 1.hatimimiz başlamıştır 1.cüz:talibetün 2.cüz:mihrinaz 3.cüz:mihrinaz 4.cüz:mehmet Akif 5.cüz:Esma_nur 6.cüz:Kürt mücahide 7.cüz: 8.cüz: 9.cüz: 10.cüz: 11.cüz: 12.cüz:talibetün 13.cüz:f_kryln 14.cüz:f_kryln 15.cüz:f_kryln 16.cüz:f_kryln 17.cüz:f_kryln 18.cüz:f_kryln 19.cüz:f_kryln 20.cüz:f_kryln 21.cüz:f_kryln 22.cüz:f_kryln 23.cüz:f_kryln 24.cüz:nuray 25.cüz:Abdulmelik 26.cüz: 27.cüz: 28.cüz: 29.cüz:Kürt mücahide 30.cüz:inceSızı |
SAAT: 06:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.