www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Asilem,Al Tarihi: 22 ubat 2014 (23:34), Konuya Son Cevap : 25 ubat 2014 (16:45). Konuya 34 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 16419 yelik T.:
27 Ocak 2012 | ![]() Arkadalar talime almaya balama konusunda zaman kaybetmek istemedim, yukarda da bahsettiim gibi konuyu buraya atm fakat bu srada aratrmalarma devam ettim. Bu konuda Hasekiyi bitirmek zere olan daymdan destek aldm. Ve kendisi de "hemen almaya balamam" tavsiye etti. stanbul Haseki hocas Ramazan Pakdil'in tecvid dersleri olan bir link verdi (aktan link paylam yasak deilse burada paylaabilirim) dn ilk dersi dinledim fakat not almadan, ierii anlayabilmek iin batan sonra dinledim. Ve unu anladm, bu dersleri ciddiyetle uygulamaya alarak ve not alarak istikrarl bir ekilde takip etmek gerek. Sanki bir talim dersine gidiyormucasna.. imdi dn dinlediim blm bugn tekrar notlarla ve uygulamalarla dinlemeyi dnyorum inallah.. Eimin Kuran talimi benden daha ilerde, kendisinin birka yl sren medrese hayat olmu gemite, uygulamalarm o dinleyecek yanllarm saptama konusunda inallah. Ramazan Pakdil Hocann sekiz dersi var linkte, onlar bitirince Fatih ollak'n derslerine gemeyi dndm. Byle bir plan yaptm, Rabbim hayrla muvaffakiyetler nasip etsin hepimize inallah...
__________________ "Bana ne ok 'gel-git'ler var hayatnda, diyorsun.. Tut ki biraz Hcer'im, hayat denen lde say ediyorum..!" A.Gen |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15208 yelik T.:
10 Aralk 2011 | ![]() Alnt:
![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 | |
Durumu: ![]() Medine No : 20781 yelik T.:
10 Ekim 2012 | ![]() Alnt:
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | ||
Durumu: ![]() Medine No : 13301 yelik T.:
04 ubat 2011 | ![]() Alnt:
Alnt:
bir konu paylarken eer konunun ayn ierii olan link verecekseniz sileriz linki..sadece ynlendirmeyecek ekilde alnt yaptnz sitenin adn verebilirsiniz..ama video yada program yada dediiniz gibi talim dersleri iin olan linkleri silmiyoruz yaynlayabilirsiniz..yalnz u uyaryda yapaym linkler sitede problemlere sebep oluyor siteyi kasyor..eer kaslmalara sebep olursa silebiliriz imdiden sylemi olaym ![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
27 Ocak 2012 | ![]() Hocam ben anlamadm kark geldi, link verebilir miyiz veremez miyiz ![]() Bi sitenin linki iinde sekiz tane ders dosyas var, dinle ve indir seenekleri var hepsinin.Bu sayfann linkini verebilir miyim veremez miyim bi hayra vesile olalm derken ban yemeyelim sonra da dnceli000 ![]()
__________________ "Bana ne ok 'gel-git'ler var hayatnda, diyorsun.. Tut ki biraz Hcer'im, hayat denen lde say ediyorum..!" A.Gen |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 yelik T.:
04 ubat 2011 | ![]() Alnt:
link iin banlamayz msterih olun ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
27 Ocak 2012 | ![]()
Pehlivan hocam ozel mesaj gonderilemiyor size cevap yazdim ama gonderemedim uyari cikti..
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
Durumu: ![]() Medine No : 22031 yelik T.:
26 Kasm 2012 | ![]()
hocam altta bir kutucuk var onu iaretleyin ![]() (Send message to users even if they are not on your contact list.)
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
27 Ocak 2012 | ![]() Hocam bende oyle bi kutucuk grnmyor dnceli000 Medineweb Hocamz yaynlayacak inallah dersleri kendisine gnderdim linki.. Biraz zamannz varsa bekleyebilirsiniz, ben yapamadm maalesef bu zel mesaj olayn ozr*
![]() |
![]() | Mesaj No:30 | |
Durumu: ![]() Medine No : 22031 yelik T.:
26 Kasm 2012 | ![]() Alnt:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Hastaya Ve Hasta Yaknlarna Nasl Moral Verilir, Nasl Teselli Edilir? | Hdimul slam | lmihal Blm | 13 | 22 Aralk 2021 23:41 |
Ahirzaman fitneleri nasl ortaya kacak bu fitnelere kar nasl korunacaz | Belgin | Soru Cevap Arivi | 1 | 25 ubat 2014 12:41 |
Talim ve Mezzinlik - shak Dan & Dursun Ali Erzincanl | enderhafzm | lahiler/Ezgiler | 4 | 27 Ocak 2013 10:11 |
Kibir nasl yenilir, nasl krlr? Kalbimize kt dncelerin gelmemesi iin ne yap | MERVE DEMR | Soru Cevap Arivi | 0 | 08 Nisan 2009 08:40 |
Kainatn yaratlmas nasl olmutur nasl yaratlmtr hakknda bilgi verirmisiniz | MERVE DEMR | Soru Cevap Arivi | 0 | 07 Nisan 2009 20:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|