![]() |
Hatimlere katılım şartları... Hatim Katılım Kuralları… ü Hatmi şerifimize katılmak isteyen arkadaşlar açılan bölüme almak istedikleri cüzleri cevap yazarak numara belirterek isteyecektir. ü Cüzleri okuyan üyelerin hatim süresi bitmeden yine aynı başlık altında “okundu” şeklinde geri bildirimde bulunması gerekmektedir. ü Hatim süresi 1 aydır. Bitiş ve başlangıç tarihleri belirtilecektir. Hatimlerde son bitiş tarihi verilecek ve cüzleri alan kişiler eğer her hangi bir sebepten dolayı okuyamayacaksa Hatim süresine en az 3 gün kaldığında okuyamayacağını bildirecekler. Ay sonunda bildirilmeyen cüzler olursa haber vermeksizin başkasına devredilerek o cüzün okunması sağlanacaktır. ü Cüz almak isteyen üyeler bir seferde en fazla 2 cüz alma hakkına sahiptir ( Almış olduğu cüzler okunduktan sonra tekrar 2 cüz talep edebilir). ü Hatimlere katılan kardeşlerimiz aldıkları cüzler bitmeden yenisini taleb etmemelidir. ü Ailemizde katılmak isteyenler için cüz alınabilecektir. ü Cüz almak isteyenler hangi aya ait hatim açıldıysa oraya isteklerini yazabilirler. Bir önceki aya ait biten hatim kısmına yazılan istekler kabul edilmeyecektir. ü Bitmemiş hatimler varken başka Hatim konusu açılması uygun değildir. ü Hatim duası ayın sonunda cüzler tamamlandığında her ay istişareler sonucunda farklı kişiler tarafından yapılacaktır. ü Vefat veya herhangi bir sebeple Yakınlarımız için hatim talep etme hakkına herkes sahiptir. Yakınlık derecesi sorulmayacak bir mü’min olan herkese Hatim başlatılacaktır. ü Hatime katılan herkes Hatim kurallarını kabul etmiş sayılır. |
SAAT: 03:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.